Moët & Chandon Impérial Rosé får ny skrud

Livets Goda 14 Feb, 2019
Vin Till Alla hjärtans dag lanserar Moët & Chandon varje år en limiterad upplaga till Moët & Chandon Rosé Impérial. Årets design är en tolkning av husets ikoniska svarta band och den limiterade förpackningen kommer finnas på Systembolaget fram till den 31 mars.

Champagnehuset Moët & Chandon lanserar en specialdesignad förpackning till sin klassiska roséchampagne, Rosé Impérial. Förpackningen är en del i kollektionen “Rosé Treasured Ties” och årets design är inspirerad av det ikoniska svarta bandet som finns på husets alla flaskor, som nu syns i form av en rosett på den exklusiva boxen.

Moët & Chandons svarta band har klätt champagnehusets flaskor sen år 1886. I år används symbolen i den nya designen, för att hedra husets hantverk och tillverkning av roséchampagne. Moët & Chandons klassiska roséchampagne har funnits sedan år 1801, då Napoleon Bonaparte la sin första order på 100 flaskor
rosé till Jean-Remy Moët.

– Alla hjärtans dag handlar om att uppskatta sina nära och kära, att ta tid för att skapa stunder att minnas och att knyta starkare band med varandra! Det är precis vad Moët & Chandon vill uppmuntra med Living Ties, säger Christina Ericsson, Brand Manager Moët Hennessy Sverige.

Årets kollektion, “Rosé Tresured Ties”, är en hyllning till banden som skapas av samhörighet och speciella studer. 

Livets Goda om Moët & Chandon Rosé Impérial
Doft av röda äpplen, smultron och ett uns nötighet. Mustig smak av röda bär med bra syra och lite värmande kryddighet och ganska lång eftersmak.

Artikelnummer: 7598
Volym: 750 ml
Alkoholhalt: 12%
Pris: 449 kronor


Problematisk bostadsmarknad påverkar ungas relationer

Övrigt Nära nog hälften av de unga i åldern 20 till…
20 May, 2019

Amanda Lindqvist är Lidls Mästare 2019 - Tog hem vinsten på gamla rester

Mat och Restaurang Efter tolv tuffa tävlingsveckor har Lidls Mästare 2019 korats. Finalen…
20 May, 2019

Valio lanserar alternativ ost från växtriket

Mat och Restaurang Valio lanserar Oddlygood® Veggie – ett veganskt alternativ till ost…
20 May, 2019

Världens längsta falafelrulle serverades i Hjällbo

Mat och Restaurang Hjällbo är ny världsmästare i falafelrulle. I dag serverade bostadsbolaget…
20 May, 2019

Säg cheeeeese till Almondys nyhet

Mat och Restaurang Tidigare har många behövt baka för att kunna bjuda på…
20 May, 2019

Carlshamn släpper vegansk innovation

Mat och Restaurang Carlshamn Fyra Frön är ett veganskt bredbart pålägg tillverkat på…
17 May, 2019

Premiär för Koreansk BBQ

Mat och Restaurang I juni startar man upp Koreansk BBQ på OGBG –…
17 May, 2019

Glenmorangies hållbarhetssatsning ska få ostron att återvända till våra nordiska vatten

Whisky och Bourbon Nästa vecka, den 21-23 maj, är det skotska whiskyföretaget Glenmorangie…
17 May, 2019

Nespresso & Podd

Whisky och Bourbon I samarbetet mellan Caran d'Ache och Nespresso har nu version…
17 May, 2019

Världens bästa Single Malt släpps i Sverige – begränsat antal

Whisky och Bourbon Teeling Whiskey 24 Year Old Single Malt fick nyligen pris…
17 May, 2019

Nu kommer High Coast 63

Whisky och Bourbon Imorgon släpper man den efterlängtade specialbuteljeringen "63", som är lagrad…
16 May, 2019

Lively Wines lanserar Willunga 100 Clarendon Single Vineyard 2015

Vin Lively Wines är stolta över att lansera Clarendon Single Vineyard…
16 May, 2019

St:Eriks Bryggeri i historiskt samarbete med Weihenstephan

Whisky och Bourbon Lagom till sommaren presenterar S:t Eriks bryggeri ett spektakulärt samarbete…
16 May, 2019

Apollo lanserar resor för Sveriges största målgrupp

Övrigt Sverige är ett av världens mest singeltäta länder och den…
16 May, 2019

Tips på vinresor utanför Europa

Övrigt Italien, Frankrike och Spanien är världens största producenter av vin.…
16 May, 2019

Norrlager - Nyhet i ölsortimentet hos VASA Bryggeri

Whisky och Bourbon Det norrländska VASA Bryggeri, beläget strax utanför Sundsvall, har sedan…
15 May, 2019

Tillfällig lansering - Graham's Tawny Singel Harvest 1994

Vin Tillfällig och exklusiv webblansering den 23 maj av Graham's Tawny…
15 May, 2019

Glassbaren i Bräcke blev Svensk Glassmästare 2019

Mat och Restaurang Igår 14 maj arrangerades Glass-SM där Sveriges bästa glassmästare utsågs…
15 May, 2019

Expertorgan mer än fördubblar rekommendationen av makrillfiskekvoter

Mat och Restaurang I dag presenterade expertorganet Internationella Havsforskningsrådet ICES (International Council for…
15 May, 2019

Branschnytt: Magnus Prössel ny Head Chef på Radisson Blu Malmö

Vin Den nya kökschefen på Radisson Blu Hotel Malmö är en…
15 May, 2019
Artikelarkivet