Inspiration: Moules frites & norrländsk cider i perfekt symbios

Livets Goda 5 Aug, 2019
Mat och Restaurang Premium Om du någon gång hängt i centrala Bryssel, traskat genom det visserligen turistiga men ändå charmiga restaurangkvarteret, så har du inte kunnat undvika synen av kastruller fyllda med musslor och skålar med frites ackompanjerandes vid sidan om. Denna klassiker hör till våra favoriter men varför inte göra den lite mer svensk och servera norrländsk cider och hemmagjorda frites på färskpotatis?

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Rekordförsäljning av alkoholfri öl i Sverige

Whisky och Bourbon Konsumenttrender och utvecklad bryggteknik gör att allt fler svenska konsumenter…
16 Aug, 2019

Förhandsboka Penfolds Collection hos Winefinder

Vin Den 20/9 kl är det Sverigepremiär för Penfolds Collection 2019.…
16 Aug, 2019

Ca'Marcanda startar igång en höst fylld av Gaja

Vin Lively Wines lanserar 2 viner från Ca’Marcanda, Gajafamiljens egendom i…
14 Aug, 2019

Svenskarnas favoritmat på resan

Mat och Restaurang En ny undersökning från eBeach.se avslöjar svenskars matpreferenser på solsemestern.…
13 Aug, 2019
Artikelarkivet