Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nespresso Master Origins tar er till Papua Nya Guinea och Sumatra

Nespresso Master Origins tar er till Papua Nya Guinea och Sumatra

av Livets Goda

Nu lanserar Nespresso sitt senaste kaffe från serien Master Origins  – Master Origins Papua New Guinea och Master Origins Aged Sumatra. Tillsammans med kaffebönder i Papa Nya Guinea och Sumatra har Nespresso tagit fram de två nya limiterade kaffesmakerna genom att använda de lokala skördes- och produktionsmetoder som ger kaffet i regionerna sin speciella smak.

Master Origins är en samling kaffesmaker i begränsad upplaga som tas fram med lokala kaffebönder för att utforska nya smaker och ta vara på kaffehantverk runtom i världen. Lokala kaffekonnässörer bär på en livstid av kunskap om olika metoder för kaffeframställning, vilket skapar unika smaker och aromer.

Master Origins Aged Sumatra är gjord på försiktigt åldrade bönor vilket ger en rostad karaktär med komplexa träiga och kryddiga toner som förfinats med tiden.

Master Origins Papua New Guinea är en blandning av klassiska Arabicas som ger en saftig syrlighet och en syltig karaktär. De söta tonerna av frukt påminner om röda bär och omges av en sammetslen kropp.

Alla Nespresso-kapslar går att återvinna som metall på närmsta återvinningsstation eller i en Nespresso Boutique. Kapslarna återvinns precis som de är, med sumpen kvar.

Master Origins Papua New Guinea och Master Origins Aged Sumatra finns att köpa i Nespressos boutiques samt på www.nespresso.com/se

Rek. pris
Master Origins Papua New Guinea: 82.90 kr för Vertuo och 56.90 kr för Original.
Master Origins Sumatra: 94.90 kr för Vertuo och 88.90 kr för Original.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING