Nils Oscar släpper trio till påsk

Livets Goda 12 Mar, 2019
Vin Nils Oscar fortsätter att leverera fin säsongsöl och nu är det dags för påskölen att göra entré. Klassikern Kalaspåsköl och den alkoholfria påskölen känner kanske många till sedan tidigare men i år får dessa sällskap av Easter Ale som vunnit en fast lansering på Systembolaget.

Easter Ale är framtagen med inspiration från den klassiska brittiska ölstilen mild. Precis som namnet indikerar så är detta öl “mildare” i den bemärkelsen att beskan är måttlig och alkoholhalten tämligen låg. 

– Till våra svenska mathögtider är det många som väljer bort allt för komplicerade öl och vill ha en bra matöl eller välgjord lageröl, just detta är vi riktigt duktiga på, säger marknadsansvarig Ida Lindberg Klausen. 

Klassikern Kalaspåsköl, som är en brown ale, släpps i det lokala sortiment och kommer att finnas på hyllan på 10 butiker runt om Nyköping. Den alkoholfria påskölen släpps som vanligt i det fasta sortimentet och finns därmed på större delen av alla butiker. Alla påsköl lanseras måndagen den 1 april. 

– Påsken i år blir något alldeles extra för oss med tanke på att vi verkligen erbjuder något för alla . Något som passar till alla olika smaker och delar av påskbordet, en riktigt härligt trio av påsköl, säger Ida Lindberg Klausen.

Nils Oscar Kalaspåsköl, 5,6%                            
Art nr: 32757
Pris: 19,90:-

Nils Oscar Easter Ale, 4,2%                               
Art nr: 11316
Pris: 19,80:-

Nils Oscar Alkoholfri Påsköl, 0,4%                  
Art nr: 11998
Pris: 15,90:-


Nyheter från High Coast Whisky - Origins är påväg

Whisky och Bourbon Just nu är High Coasts nya whiskyserie Origins på väg…
22 Mar, 2019

Fyra godheter från Charles Smith lanseras på Systembolaget idag

Vin Premium Den 22:a mars lanseras inte mindre än fyra viner, dedikerade…
22 Mar, 2019

Nu lanseras ekologisk mat för hundar och katter

Övrigt Den ekologiska mat-trenden når nu också djurmat när det italienska…
22 Mar, 2019

Piccini Memoro med ny kostym

Vin Det italienska rödvinet Piccini Memoro som svenskarna lärt känna under…
22 Mar, 2019

Domaines Paul Mas är bästa franska producenten i Mundus Vini 2019

Vin I vintävlingen Mundus Vini 2019 står vinproducenten Domaines Paul Mas…
21 Mar, 2019

OO Brewing till En Öl & Whiskymässa i Göteborg

Whisky och Bourbon Svenska Dryckesmässor är glada över att ha med sig ett…
21 Mar, 2019

Nyheter från Springbank i april på Systembolaget

Whisky och Bourbon Den fjärde och femte april lanseras en exklusiv samling buteljer…
21 Mar, 2019

Plantation återlanserar Experience Pack

Whisky och Bourbon Efter hög efterfrågan återlanserar nu topproducenten Plantation Rum sin förpackning…
21 Mar, 2019

Årets Kock lanserar Årets Kockelev och Årets Kockelever

Mat och Restaurang Årets Kock lanserar ungdomstävlingarna Årets Kockelev och Årets Kockelever i…
21 Mar, 2019

Njutningstips till fredagskvällen

Övrigt När arbetsveckan nått sitt slut finns det få saker lika…
20 Mar, 2019

Nytt besöksrekord för Malmö öl- och whiskyfestival – 13 567 besökare drack 20 000 liter öl i helgen

Whisky och Bourbon I helgen arrangerades Malmö öl- och whiskyfestival för sjunde gången.…
20 Mar, 2019

Vårens första mat- och dryckesmässa Malt, Mat & Destillat

Mat och Restaurang Malt, Mat & Destillat är den urbana mötesplatsen för alla…
20 Mar, 2019

Premiär för Kiviks Musteris skånska ciderprovningar på Solnäs Gård

Whisky och Bourbon Kiviks Musteri vill lyfta skånsk cider genom att arrangera ciderprovningar…
20 Mar, 2019

Bodega Aleanna El Enemigo Malbec 2013 i lager hos Winefinder

Vin Bodega Aleanna El Enemigo Malbec 2013 har hedrats med hela…
19 Mar, 2019

Kiviks Musteri skippar sugrören i sin senaste satsning

Övrigt Kiviks Musteri lanserar nu en ny apelsinjuice och sin klassiska…
19 Mar, 2019

Kilchoman STR Csk Matured kommer till Sverige

Whisky och Bourbon Kilchoman STR Cask Matured är en ny buteljering från det…
16 Mar, 2019

The Kraken Black Spiced Rum

Whisky och Bourbon Myten om havsmonstret The Kraken ligger till grund för romvarumärket…
18 Mar, 2019

Svenska Kocklandslagets VM-vinnarmeny lanseras på Viking Cinderella

Mat och Restaurang I november 2018 vann Svenska Kocklandslaget VM i Luxemburg med…
18 Mar, 2019

No thyme to waste

Mat och Restaurang Spruckna tomater, lökskal, utgången mjölk och äpplen med fläckar på.…
18 Mar, 2019

Akebono expanderar och nyrekryterar Dan Jay-Olsson

Whisky och Bourbon Nu får Akebono, Sveriges ledande sakeimportör i ledning av Åke…
18 Mar, 2019
Artikelarkivet