Hem Nyheter Njut av god mat och underhållning

Njut av god mat och underhållning

av Livets Goda

Att lyssna på något medan man äter mat är verkligen njutbart. På nätet hittar mN massor av tjänster som erbjuder olika typer av underhållning – det kan vara allt från ljudböcker, till musik och film. Här tittar man lite närmare på just ljudböcker och fördjupar sig lite i hur njutbart det kan vara att lyssna på en ljudbok samtidigt som man njuter av god mat eller dryck.

Artikeln är i samarbete med AllaLjudBöcker

Lyssna på ljudböcker med hela familjen

Varför inte sätta igång en ljudbok som hela familjen kan lyssna på medan man äter middag? Kanske har man småbarn hemma och vet hur stökigt och rörigt det kan bli just när man ska äta mat. På allaljudbocker.se hittar man massor av information om ljudbokstjänster som passar bra för hela för hela familjen.

Njut av bra bok i soffan – och drick något gott

Många av oss gillar att njuta av en god dryck på fredagskvällen. Då kan det passa utmärkt att lyssna på en bra ljudbok samtidigt! Det är både avslappnande och skönt och dessutom får man intellektuell stimulans och kanske lär sig något nytt på kuppen!

När det gäller ljudböcker hittar man alla möjliga varianter online. Där finns såväl spännande deckare som faktaböcker om alla möjliga företeelser i vår värld. Så det finns inga gränser för vad man kan hitta och lära sig mer om.

Börja lyssna på ljudböcker i mobilen

De flesta som lyssnar på ljudböcker idag gör det via mobilen. Då kan man lyssna när och var man vill. Det finns en rad olika tjänster som erbjuder att lyssna på ljudböcker för en fast månadskostnad. Men det finns även möjlighet att köpa enstaka ljudböcker.

Med hjälp av råden här har man möjlighet att hitta ett nytt sätt att njuta på. Nämligen genom att äta eller dricka något gott och lyssna på ljudböcker samtidigt!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING