Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang NOCCO lanserar sin andra Summer Edition för 2024: San Citro

NOCCO lanserar sin andra Summer Edition för 2024: San Citro

av Livets Goda

Med NOCCOs andra Summer Edition för 2024 tar sommaren aldrig slut. NOCCO San Citro, med smak av fruktigt söt satsuma och fräsch sötsyrlig lime, är sockerfri och innehåller 180 mg koffein.

NOCCO sparkade igång sommaren 2024 med lanseringen av NOCCO Berruba – och nu är NOCCO San Citro här för att säkerställa att sommaren aldrig tar slut. Denna Summer Edition lanseras i hela Sverige, Finland och på Island den 14 maj.

– Sommaren har bara börjat. Knäck en fräsch San Citro och gör dig redo för de soliga dagarna som väntar, säger Bella Jordansson, marknadsansvarig för NOCCO i Sverige.

NOCCO San Citro är sockerfri och lätt kolsyrad. Med sin fräscha smak av fruktig satsuma och sötsyrlig lime är den skapad för att maximera och förlänga sommarkänslan. Den innehåller 180 mg koffein, vilket förbättrar koncentrationen och bidrar till ökad uthållighetsprestanda, fem vitaminer (niacin, vitamin B6, vitamin B12, folsyra och biotin) och 3000 mg BCAA. Vitamin B12, niacin och vitamin B6 bidrar alla till att minska trötthet och utmattning.

Precis som Berruba kommer NOCCO San Citro i en unik design, speciellt framtagen för sommarutgåvorna.

NOCCO kommer att ta med båda sina Summer Editions till en mängd “Forever Summer”-aktiviteter och evenemang under sommaren – för att maximera sommarstämningen där vi är. Det inkluderar bland annat evenemang i samband med NOCCOs partnerskap med Summersmash, den nationella svenska 3×3-basketturnén och mycket mer!

NOCCO San Citro kommer att finnas tillgänglig för köp i butiker över hela Sverige, men också online hos en rad olika återförsäljare.

RELATERAD LÄSNING