Nordic Snus lanserar ny midsommardosa

Livets Goda 17 Jun, 2019
Övrigt Midsommar handlar om detaljer. Vädret, sillen, potatisen, midsommarstången och musiken. Allt ska vara perfekt in i minsta detalj. Med en specialutgåva av sitt snus LD vill Nordic Snus nu bidra till det perfekta midsommarfirandet för alla snusare.

Att midsommar enligt många är Sveriges största och viktigaste högtid är ingen hemlighet. Och att det är mycket som ska planeras för att det ska vara perfekt det vet vi också. Det är bakgrunden till Nordic Snus satsning på en specialutgåva av snuset LD lagom till midsommarhelgen.

– Vi pratade internt om det här med perfektion kring midsommar och insåg att det saknades något just för alla snusare. Tar man midsommar på riktigt allvar ser man till att allt, inklusive snusdosan, passar in på det dukade bordet med alla godsaker. Den ska helt enkelt naturligt kunna ta sin plats i festligheterna, säger Jonas Björnum, marknadsdirektör på Nordic Snus.

Resultatet blev en dosa anpassad för det svenska midsommarbordet. En dosa man inte ska skämmas för att lägga fram utan som tvärtom bidrar till den speciella sommarkänslan.

– Många tycker det är roligt att ha en lite udda och annorlunda snusdosa vid speciella tillfällen och det har varit populärt när vi gjort liknande satsningar tidigare. Därför bestämde vi oss för att göra en specialutgåva just runt midsommar och fokus har legat på att hitta en dosa som på bästa möjliga sätt avspeglar den perfekta svenska sommarkänslan, avslutar Jonas Björnum.

LD Midsommar kommer att finnas tillgänglig i Original portion och Original Vit portion i begränsad upplaga i handeln och online från den 17 juni.


Ta chansen - Winemakers Dinner med Cyril Brun från champagne Charles Heidsieck

Vin Cyril Brun, chefsvinmakare för Charles Heidsieck, kommer på besök i…
18 Oct, 2019

Nya bönor sparar disk och tid

Mat och Restaurang Nu lanseras bönor utan lag i lättöppnad förpackning under varumärket…
18 Oct, 2019

Nytt ris från Zeta

Mat och Restaurang Det som redan är gott kan ibland bli ännu godare.…
18 Oct, 2019

Mackmyra kommer att överklaga Patent- och marknadsdomstolens dom kring bildanvändning i sociala medier

Whisky och Bourbon Konsumentombudsmannen (KO) har stämt Mackmyra för användandet av sex bilder…
18 Oct, 2019

Massolino Barolo 2015 i dagens lansering på Systembolaget

Vin 2015 är ett riktigt bra år i Barolo. Vintern kom…
18 Oct, 2019

Brännland Cider släpper Brännland Iscider Belle De Boskoop 2015

Whisky och Bourbon Den 18:e oktober släpps Brännland Iscider Belle De Boskoop 2015…
18 Oct, 2019

Dags för Gin & Tonic-glögg

Whisky och Bourbon Swedish Tonics Gin & Tonic-glögg är en modern tolkning av…
17 Oct, 2019

Gaja Sito Moresco i morgondagens lansering på Systembolaget

Vin Hösten har hittills bjudit på en hel gel godsaker från…
17 Oct, 2019

Skruf nyans Mixpack

Övrigt I somras lanserade Skruf Snus den nya produktserien skruf nyans.…
17 Oct, 2019

Årets Nolia Beer i Umeå lockar med bredare utbud och fler smakupplevelser

Whisky och Bourbon Årets Nolia Beer i Umeå, den fjärde i ordningen, bjuder…
17 Oct, 2019

Ny kycklingburgare och mexikansk comeback på MAX i höst

Mat och Restaurang Under hösten uppdaterar MAX sin meny och Grilled Chicken ersätter…
17 Oct, 2019

In Flames 2019 – nytt försäljningsrekord för High Coast

Whisky och Bourbon Som många av de whiskyintresserade fick erfara, brakade det bara…
17 Oct, 2019

Martin & Servera digitaliserar leveransavisering

Mat och Restaurang I dagarna inleds ett experiment tillsammans med ett 20-tal kunder…
17 Oct, 2019

1 av 4 unga har gjort saker de ångrat när de varit alkoholpåverkade utomlands

Övrigt Unga svenskar, 18-34 år, ser i högre grad än andra…
17 Oct, 2019

Ny Sifo-undersökning: Hållbarhetsfrågorna matköparna prioriterar

Mat och Restaurang Mat med tydlig märkning av råvarans ursprungsland, minskad användning av…
17 Oct, 2019

Japanske Keita Yuge blir Barillas Master of Pasta 2019 vid Pasta World Championship i Paris

Mat och Restaurang Keita Yuge kröntes i fredags kväll till 2019 års Barilla…
16 Oct, 2019

Advanced Master Class 1.1 – ny box om rostning från High Coast

Whisky och Bourbon Värmebehandlingen av faten är mycket betydelsefull för de smaker som…
16 Oct, 2019

Miljövänligt odlad gourmetfisk tas fram i samarbete mellan forskare, kockar och näringsliv

Mat och Restaurang Efterfrågan på fisk och skaldjur ökar stadigt, samtidigt som nära…
16 Oct, 2019

The Glenrothes - Halloween Edition 2019

Whisky och Bourbon Tretton är ett otursnummer för många och något som handlar…
16 Oct, 2019

Paolo Roberto gästar Linas Matkasse

Mat och Restaurang Linas Matkasse blickar söderut och lanserar Passione Italiana – en…
16 Oct, 2019
Artikelarkivet