Hem NyheterNyhet WB Norrlands Guld lanserar programmet Six Weeks of Helg

Norrlands Guld lanserar programmet Six Weeks of Helg

av Livets Goda

Lagom till sommaren lanserar Sveriges största ölmärke, Norrlands Guld, Six Weeks of Helg ett skräddarsytt program för att inspirera och motivera till en lugn, bekymmerslös och stressfri sommarledighet. 

Norrlands Guld lanserar ledighetsprogrammet Six Weeks of Helg, för att fler ska ta vila och avkoppling på lika stort allvar som jobb och träning. Under de sex veckor som programmet innefattar rekommenderas deltagarna att koppla bort sig från eventuella arbetsrelaterade distraktioner – något som inte är helt lätt för alla.

Programmet består bland annat av utmanande övningar som att sola, lösa korsord, sova länge, kolla fotboll och slö-grilla. Utöver det kommer alla deltagare även att få kontinuerlig avslappningsinspiration samt tips och råd.

– Det ligger i Norrlands Gulds DNA att njuta av de små, stillsamma, vackra stunderna och därför är det på sin plats att vi nu lanserar det här programmet. Att varva ner när semestern startar kan vara väldigt svårt, så vi vill hjälpa till och ge de bästa nycklarna till total avkoppling. Det kan upplevas väldigt tufft i början men vi uppmanar deltagarna att kämpa på och inte ge upp, säger Charlotte Liljewall, produktchef Norrlands Guld.

På Norrlands Gulds hemsida görs anmälan kostnadsfritt och därefter börjar 42 dagar av strikt ledighet. De 200 första anmälningarna belönas även en t-shirt med texten “Jag kör six weeks of helg”.

Anmälan till programmet öppnar från och med 21 juni och finns på norrlandsguld.se/six-weeks-of-helg

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING