Nu är det klart – här är finalisterna i Årets Kock 2019

Livets Goda 14 Jun, 2019
Mat och Restaurang Under kvalets andra dag har de sexton tävlande lagat två rätter – en varm och en kall – utifrån en hemlig råvarukorg med gös som huvudråvara. De har testats i råvarukännedom med totalt 40 råvaror i åtta olika kategorier samt bedömts i metod och handlag under prepp och matlagning. De åtta kockar som fått högst total poäng från båda dagarna är vidare till finalen i Årets Kock 2019 – SM i professionell matlagning.

Klara för final i Årets Kock 2019, presenterade efter placering (poängen tas inte med till finalen). Välkommen att ringa för intervju.  

  1. Jonas Lagerström, Etoile, Stockholm, 
  2. Lars Niklasson, Lilla Ego, Stockholm, 
  3. Ola Wallin, SK Mat & Människor, Göteborg, 
  4. Christian Siberg, Swedish Taste Stockholm, Stockholm, 
  5. Daniel Müllern, Unilever Food Solutions, Ystad, 
  6. Martin Moses, SK Mat & Människor, Göteborg, 
  7. Louise Johansson, Taste by Louise, Kungälv, 
  8. Alexander Sjögren, Restaurant Mutantur, Malmö, 

Öppet hus, provningar och rundturer – det här händer nära dig under Ölets Dag

Whisky och Bourbon Onsdagen den 17 juli går årets upplaga av Ölets Dag…
17 Jul, 2019
Artikelarkivet