Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nu blir Nigab Festligare – lanserar ny hemsida

Nu blir Nigab Festligare – lanserar ny hemsida

av Livets Goda

Nu blir Nigab Festligare: Efter nästan ett års förberedelser slår man samman Nigab.se och Nigabs Vänner och öppnar Festligare.se.

Nu blir Nigab Festligare

Nu blir Nigab Festligare

Festligare.se är det optimala barhänget för alla som behöver inspiration, kunskap, tips och idéer kring sådant som gör festen roligare och middagarna godare.

På festligare.se finns allt den festsugna och kunskapstörstande behöver. Här samlas tips om viner och drinkar, om de bästa spritsorterna och de alkoholfria alternativen. Här finns middagstips och partytricks och massor av sådant som kan vara bra att veta om man ska ställa till alltifrån en storslagen finfest till en enkel grillkväll med grannarna. Men framförallt finns kunskap för den intresserade. På Festligare berättar man om druvor och viner, om drinkars historia och dryckernas ursprung. De hjälper till att matcha mat och tilltugg med de perfekta vinerna och självklart bjuder vi på drinkrecept och massor av njutning kring livets allra godaste.

Det har varit ett roligt, och inte minst festligt, arbete att bygga den här banken av kunskap och inspiration. Vi är mycket glada åt att kunna presentera resultatet. Vi har haft högt ställda ambitioner och vi kommer successivt att lägga till mer och mer på Festligare, säger Jonas Darle Olsson, som ansvarat för utvecklingen hos Nigab.

På Festligare finns också en YouTube-kanal där kända mat- och dryckesprofiler delar med sig av sina recept på mat, drinkar och mycket mera. Självklart finns Festligare också på Facebook, Instagram och Pinterest.

RELATERAD LÄSNING