Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nu kan du få en helt vanlig stund officiellt sponsrad av Estrella

Nu kan du få en helt vanlig stund officiellt sponsrad av Estrella

av Livets Goda

Älskar du snacks? Har du någon gång sagt ”jag borde bli sponsrad?” Nu har du chansen, när Estrella sponsrar stunder från norr till söder med snacks och merch.

Vanligtvis ser vi sponsorskap i form av logotyper på matchställ, influencers med hundratusentals följare och kändispoddar. Nu vill Estrella sponsra det som vanligtvis inte sponsras – helt vanliga stunder. Det kan vara en bokträff, en myskväll eller en hemmafest. Högt som lågt. Och ansökan är öppen för alla.

– Vi får många förfrågningar om att sponsra allt möjligt. Allt från lokala idrottstläger, LAN, hundutställningar till fester, möhippor och firanden. Stunder som betyder mycket för så många. Nu vill vi passa på att sponsra dessa viktiga stunder, säger Jenny Pira, Digital Marketing Coordinator och sponsringsansvarig på Estrella.

Bland de första stunderna som blivit sponsrade finns stickning, käpphästhoppnings, rollspel och seniorpadel.

Utöver att symboliskt få sin stund officiellt sponsrad av Estrella, består sponsorskapet även av snygg merch och självklart en massa snacks.

– Det är ju kanske inte sportlagen, kändisarna och arenorna som är våra största fans. Det är Sveriges chipsälskare. Så det känns fantastiskt att sponsra deras hobbys, intressen och sysslor. Det handlar som sagt inte om störst, mest och bäst. Snarare vad som är betydelsefullt för just dig, kommenterar Amanda Fridlund, t.f. Brand Manager på Estrella.

Ansökan för att få din stund officiellt sponsrad är öppen fram till mitten av mars. Mer information om sponsringen och ansökan hittar du på www.kampanj.estrella.se.

För den som bara vill vinna chips, pågår samtidigt en utlottning av en hel årsförbrukning snacks. För att vara med i utlottningen behöver du bara köpa två påsar Estrella 275 g klassiska chips och bifoga kvittobild på kampanjsidan.

RELATERAD LÄSNING