Nu kommer höstens stora nyhet för vegetarisk matlagning – Apetina Paneer

Livets Goda 19 Sep, 2018
Mat och Restaurang Apetina introducerar den färska matlagningsosten Paneer i Sverige. Den nya vegetariska huvudingrediensen blir ett alternativ vid matlagning och ett välkommet tillskott till den svenska matkulturen.

Apetina Paneer är en mild, färsk ost med få och naturliga ingredienser. Osten har en fast konsistens med en förmåga att ta upp smak, vilket ger den perfekta förutsättningar för att användas i grytor och andra varma rätter.

- Vi är jätteglada över att Apetina Paneer äntligen kommer till Sverige, det har saknats alternativ för varierad vegetarisk matlagning. Med sin milda smak, härliga konsistens och gedigna tuggmotstånd adderar den textur till alla typer av maträtter. Den är perfekt för det stundande höstmyset och passar till varma grytor eller till och med på grillen, säger Helena Lindhé Permander, ansvarig för matlagningsost på Arla.

Paneer är sedan länge en välkänd klassiker i det indiska köket och enkel att tillreda. Osten har utöver sin förmåga att fånga upp smaker, vare sig det gäller i en marinering eller i en gryta, ett högt proteininnehåll. Paneer är mager och helt osaltad.

Apetina Paneer finns i butik från och med vecka 38. Rek. pris från 29:90 för 225g.

Följ oss gärna på Instagram
@Livetsgoda_magazine

 


Vigårda utmanar konventionen och skapar AW-burgare med 19 Crimes Red Wine

Mat och Restaurang Hamburgare och After Work är kanske något många förknippar med…
17 Dec, 2018

Bollinger Special Cuvée för 479 kr hos Winefinder

Vin Bollingers Special Cuvee är en riktig favorit bland standardcuveer hos…
17 Dec, 2018

Livets Goda Premium - vad ingår?

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
3 Dec, 2018

Kockkniven i topp och grönare klappar till köket önskas

Övrigt Slowcookern, vakuumförpackaren och råsaftcentrifugen tar sig in på topplistan över…
14 Dec, 2018

Två kockar från SK Mat & Människor vann guld med Svenska Kocklandslaget

Mat och Restaurang Nyligen avgjordes Culinary World Cup i Luxemburg och Svenska Kocklandslaget…
14 Dec, 2018

Säsongens Shake - Juledition

Mat och Restaurang Äntligen kan Phil´s Burger presentera den sista säsongens milkshake för…
13 Dec, 2018

Juldrinkar med stil

Whisky och Bourbon Rasmus Harnell, Portfolio Manager på WG&S, bjuder på recept och…
13 Dec, 2018

Steffo på besök i podden

Whisky och Bourbon I veckans bonusavsnitt firar Brobergs värdar en tidig jul i…
13 Dec, 2018

Rökfritt på allmänna platser utomhus

Övrigt Det här har vi kämpat för i många år! Nu…
13 Dec, 2018

Elever från Erlaskolan i Norrköping deltar i Kockduellen

Mat och Restaurang Elever från Erlaskolan Östra och Erlaskolan Södra i Norrköping har…
13 Dec, 2018

Grönt på julbordet

Övrigt Julen innebär god mat och samvaro med nära och kära,…
12 Dec, 2018

Han ska lyfta Arlandas största mötesplats

Mat och Restaurang Det är med fokus på matupplevelser för stora konferenser och…
12 Dec, 2018

Så skiljer sig julborden från norr till söder

Mat och Restaurang Sylta i Stockholm, julostkaka i Dalarna och brunkål i norra…
12 Dec, 2018

Världens bästa casinohotell

Övrigt När kylan verkligen är som värst väder är det många…
11 Dec, 2018

SWF-buteljering nr 29: Paul John Whisky

Whisky och Bourbon Tillsammans med Symposion har Svenska Whiskyförbundets medlemmar fått erbjudande om…
12 Dec, 2018

Bodegas Roda i topp på Sucklings lista över topp 100 spanska viner

Vin Varje år utser vinkritikern James Suckling världens bästa viner per…
11 Dec, 2018

Choklad och whiskey sätter smakerna på Brillos nyårspizza

Mat och Restaurang Den 1 januari är det nationella pizzadagen. Dagen på året…
11 Dec, 2018

Martell VSOP Red Barrel

Whisky och Bourbon Den tolfte december lanseras Martell VSOP Red Barrel – en…
11 Dec, 2018

Årets Nobelmeny

Vin I Blå hallen i Stockholms stadshus kommer ikväll cirka 1300…
10 Dec, 2018

Innis & Gunn släpper samlarobjekt

Whisky och Bourbon Skotska bryggeriet Innis & Gunn släpper exklusiv Imperial Stout lagrad…
10 Dec, 2018
Artikelarkivet