Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nu kommer USA-succén Flipz till Sverige

Nu kommer USA-succén Flipz till Sverige

av Christoffer Enquist

Nu utökas den svenska kexkategorin med amerikanska storsäljaren Flipz – en krispig, salt pretzel täckt av mjölkchoklad. Ett familjesnack som kombinerar det bästa av två smakvärldar.

Flipz

Smakkombinationen sött och salt är inte bara en trend globalt, utan har även blivit en storfavorit i Sverige. I och med sverigelanseringen av McVitie´s nya tillskott Flipz, får alla fans av sötsalta snacks en kompis. Flipz är salta och krispiga mini-pretzels, täckta av ett tunt överdrag av mjölkchoklad och chokladstänk.

– Kombinationen sött och salt har blivit en storfavorit hos många, då kombinationen tilltalar både stora såväl som små snacksälskare. Men Flipz är inte bara en god smakkombination utan även ett spännande möte mellan texturer när krispig pretzel möter len mjölkchoklad, säger Anja Schmeling, Marketing Manager DACH, pladis global.

Tillgänglighet och pris
Produkten finns att köpa på ICA, Coop, Hemköp, Willys och City Gross, där den hittas i kexhyllan från och med vecka 8. Rekommenderat pris per förpackning, 140 g: 19,90 SEK

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING