Hem NyheterNyhet WB Nu lanserar Åbroshoppen årets vinterkollektion

Nu lanserar Åbroshoppen årets vinterkollektion

av Livets Goda

Åbroshoppen är tillbaka med ännu en vinterkollektion inspirerad av Systembolagets storsäljare EY’BRO. Årets produktsläpp innehåller en jultröja, sportglasögon, mössa, underställ, pyjamas, hoodie, julkulor och en snowboard.

För andra året i rad släpper nu Åbroshoppen en vinterkollektion inspirerad av varumärket EY’BRO. Årets produktsläpp innehåller många gamla godingar, däribland mössan som länge har varit en stor favorit hos kunderna. Nytt för i år är bland annat sportglasögonen som har kommit att bli en trendig accessoar under vinterhalvårets kalla dagar.

— Merchkonceptet har blivit en sann framgångssaga som vi är väldigt glada över att kunna fortsätta med även till vintern. I år har vi bland annat hoppat på trenden med sportglasögon samt tagit fram en helt ny design på jultröjan för den som vill representera EY’BRO på julfesten. Vi välkomnar även tillbaka några av våra storsäljare från tidigare år, bland annat mössan som faktiskt är en av våra mest efterfrågade produkter, säger Cornelia Dunge, Marknadschef på Åbro Bryggeri.

Kollektionen finns till försäljning i limiterad upplaga på Åbroshoppen, från och med den 15 november.

Åbroshoppen hittas på: www.abroshoppen.se

RELATERAD LÄSNING