Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nu lanserar Castello hårdostar

Nu lanserar Castello hårdostar

av Livets Goda

För första gången lanserar Castello ostar utanför dessertsortimentet. Fyra nya hårdostar tar plats i hyllan – perfekt för att lyxa till morgonmackan och i matlagning. Kommer i smakerna Chili, Havssalt & örter samt två långlagrade, Nordost och en Havarti.

När våren gör intåg och längtan efter vårsolen gör vi allt vi kan för att addera mer lyx i vardagen. För att addera lite lyx i vardagen släpper Castello fyra nya ostar. Perfekta för att toppa en lyxig äggröra med ost smaksatt med havssalt och örter till söndagsbrunchen eller hotta upp fredagstacon med lite chiliost. Kanske behöver din vanliga ostsmörgås på morgonen piggas upp med lite extra lyxig smak. Castello står för kvalitet, fantastiskt goda och spännande smaker och kommer nu med hårdostar för vardagen.

Castellos fina och smakrika ostar har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1893. Med en genuin hantverkstradition man är stolt över och som lever vidare än idag. Tre av ostarna, Chili, Havssalt och örter samt Nordost görs i Östersund på svensk mjölk från omkringliggande gårdar. Medan Havarti är en klassisk dansk hårdost tillverkad enligt traditionella metoder i Danmark.

– De nya hårdostarna kommer vara mindre bitar, perfekt så att man kan testa fler smaker åt gången. Plus att man hinner äta upp all ost och slipper svinn! De två smaksatta är passar utmärkt i matlagning, medan Havarti och Nordost är jättegoda på frukostmackan, där den långa lagringstiden ger en extra smakrik ost, säger Gry Fernström , Brand Manager, Arla Foods.

På arla.se hittar du inspirerande och smakrika recept för det olika ostarna Chili, Havssalt & örter samt det två långlagrade, Nordost och Havarti.

Pris och tillgänglighet:
Hårdostarna chili, havssalt & örter samt två långlagrade i 12 månader, Nordost och en Havarti finns nu att köpa på ICA.
Rek. Cirkapris:
Castellos hårdostar, Chili, Örter & havssalt, Nordost – 56 kr för 315g. Havarti – 65 kr för 400g.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING