Hem Övrigt Nu lanseras Coca-Cola Zero Sugar med hallonsmak i Sverige

Nu lanseras Coca-Cola Zero Sugar med hallonsmak i Sverige

av Christoffer Enquist

I mitten av december kommer Coca-Cola Zero Sugar Raspberry till Sverige. Det är en dryck av den omtyckta och unika smaken av Coca-Cola i kombination med en sötsyrlig smak av hallon. Coca-Cola Zero Sugar Raspberry lanseras fullt ut i januari 2020, men kommer att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare redan före jul.

Coca-Cola med bärsmak

Under året har Coca-Cola i Sverige släppt flera smakvarianter och nu kommer Coca-Cola Zero Sugar Raspberry med en uppfriskande smak av hallon. Det är första gången som en Coca-Coladryck med smak från ett skogsbär lanseras i Sverige.

– Vi vet att det finns en efterfrågan på att testa nya smaker och vi är jätteglada att kunna erbjuda Coca-Cola Zero Sugar Raspberry. Coca-Cola är en av världens mest omtyckta drycker och den här nyheten med smak av ett av svenskarnas favoritbär tror vi kommer bli väldigt uppskattad, säger Cecilia Lindau, Senior Brand Manager på Coca-Cola AB.

Tidigare i år har Coca-Cola lanserat flera nya smaker på den svenska marknaden; Coca-Cola Zero Sugar Peach, den friska smaken Coca-Cola Lemon och nu senast Coca-Cola Zero Sugar Cinnamon i begränsad upplaga.

Coca-Cola Zero Sugar Raspberry produceras i Jordbro och vid lanseringen vecka fyra 2020 kommer den finnas tillgänglig i 500 ml PET, 1,5L PET och 330 ml burk. Redan från slutet av december kommer den att förlanseras i 500 ml PET på Coop, Citygross, Circle K, Filmstaden och Hemmakväll.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING