Hem NyheterNyhet WB Nu lanseras Minttu med smak av kanelbulle

Nu lanseras Minttu med smak av kanelbulle

av Livets Goda

Nu lanseras den älskade kanelbullen i flytande form. Minttu Cinnamon Bun är en kombination av nygräddad kanelbulle och frisk mint. Den nya smaken kommer till Systembolagets beställningssortiment i begränsad upplaga den 22 september.

Kalendern är fylld med dagar tillägnade mat och bakverk, men få orsakar lika mycket ståhej som kanelbullens dag den 4 oktober.

Som en hyllning till vår mest älskade bulle anammar nu Minttu den svenska fikatraditionen genom att lansera Minttu Cinnamon Bun – en shot med len smak av kanelbulle och frisk mint. Den 22 september kommer 200 flaskor av den exklusiva utgåvan att lanseras i Systembolagets beställningssortiment.

Vi fortsätter att addera nya spännande smaker som baseras på den klassiska pepparmint-Minttun. I år inviger vi det tjugoförsta året av kanelbullens dag genom att välkomna det älskade bakverket i Minttus produktportfölj, säger Lisa Seifert, varumärkesansvarig för Minttu.

Minttu Cinnamon Bun är tillverkad i Åbos CO2-neutrala fabrik och har en alkoholhalt på 30 procent till skillnad mot originalets 35 procent. Smaksättningen passar perfekt som tillbehör till det svenska fikat eller som ingrediens i den omtalade Freakshaken.

Minttu Cinnamon Bun Freakshake

  • 50 ml Minttu Cinnamon Bun
    50 ml Mjölk
    2 skopor vaniljglass
    1 skopa is

Blanda ingredienserna i en mixer. Häll ned de mixade ingredienserna i ett glas. Tillsätt sedan vispgrädde och garnera med allt gott du kan tänka dig. Varför inte toppa med en kanelbulle dagen till ära?

Minttu Cinnamon Bun

Artikelnummer: 8234802
Alkoholhalt: 30,0%
Pris: 193 kr för 50cl

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING