Nu lanseras Semmel-Sub – en ny twist på den klassiska semlan

av Livets Goda

Makki Makki, sub-restaurangen som öppnat upp på Götgatan 39 på Södermalm i Stockholm, är stolta att meddela lanseringen av Semmel-Sub, en ny och spännande variant på den älskade svenska klassikern.

Istället för den vanliga runda semmelbullen, kommer Semmel-Sub i baguette-format och är likt alla Makki Makki-bröd bakat med äkta smör och fritt från artificiella tillsatser. Fyllningen består av fluƯig mandelmassa och lättvispad grädde, och som pricken över i:et toppas Semmel-Suben med ett pudrigt lager florsocker och kardemumma.

“Vi är glada att kunna erbjuda våra gäster något nytt och spännande inför semmelsäsongen,” säger Filippa Rytterström, platschef på Makki Makki Götgatan. “Semmel-Suben är vår hyllning till den svenska traditionen, med ett modernt och lekfullt inslag. Vi tror att många kommer att uppskatta den nya formen och smaken.”

Semmel-Suben är tillgänglig från och med den 10 januari i Makki Makkis restaurang på Götgatan samt via Foodora och säljs i begränsad upplaga.