Öppningen av Bobergs Matsal, signerat Tommy Myllymäki och Pi Le, närmar sig. Den 16 augusti slår dörrarna upp och idag den 6 augusti släpper restaurangen de första platserna till restaurangen. Nu delar stjärnkrögarna med sig av detaljerna kring konceptet, menyn och vad gästerna har att förvänta sig.
”Bobergs ska vara en gastronomisk upplevelse för våra gäster. Vi vill förändra lite av normen och erbjuda utomordentlig mat och dryck mitt i stadens puls, redan till lunch. Hela konceptet handlar om att bjuda på fine dining med inslag från traditionell svensk-fransk matlagning och vi ser verkligen fram emot att välkomna våra gäster hit”, säger Tommy Myllymäki.
Bobergs kommer ha öppet varje vardag mellan 11:30 och 16:00 med affärsluncher i fortsatt fokus, men för Tommy Myllymäki och Pi Le ska besöket betyda mer än så. Med en intim och sofistikerad atmosfär ska den anrika restaurangen andas tidlöshet och förmedla känslan av en svunnen tid.
”Vi är väldigt måna om att hålla fast den tidlösa och genuina känslan som sitter i väggarna här. När alla andra vill modernisera, ska Bobergs i stället bevara sitt klassiska arv utan att det på något sätt känns tråkigt, som fördomen ibland säger. Vi vet att det inte räcker med att bara servera god mat – som gäst förväntar du dig mer än så; och jag är säker på att det kommer kännas på Bobergs.”, säger Pi Le.
Bordsbokningen öppnar den 6 augusti och bord finns att boka fram till slutet av september. Restaurangen öppnar den 16 augusti.
Boka ditt bord på bobergsmatsal.se eller via telefon på 08-762 81 61.
Reservera: https://www.bobergsmatsal.se/