1

Nu öppnar Oche i Göteborg

Nu öppnar det internationella gastro gaming-konceptet Oche sin första svenska restaurang. Oche är en modern dart-klubb som vill ge det populära spelet en ny själ med en kombination av förstklassig mat och modern teknik. Det norska tech-företaget har tidigare öppnat restauranger i bland annat Oslo, Brisbane och Amsterdam. I juli öppnas även Miami Beach. Den första svenska Oche öppnar på Järntorget i Göteborg.

Oche Göteborg

Oche (uttalas som hockey utan h) är inte som dart brukar vara. Konceptet för Oche grundar sig i en ny tekniklösning som parats ihop med mat och dryck från några av världens bästa kockar och bartenders. För ett helt nytt sätt att uppleva dart, där teknik, mat och dryck samt social samvaro blandas. Varje sällskap får en egen oche, den plats där de kastar dart, äter och dricker samt umgås med vänner. Oche är också namnet på linjen bakom vilken spelarna står när de kastar pilarna. – Äntligen slår vi upp dörrarna till Oche Göteborg. Vår första svenska restaurang bjuder göteborgarna på 700 kvadratmeter actionfylld och modern dart, förhöjda smakupplevelser och hantverkscocktails. Den perfekta mötesplatsen för firanden, födelsedagar, happy hour, after work eller kick-off, säger Troy Warfield, CEO, Oche.

Oche Göteborg – Foto Jarran Flokkmann

Ingen vanlig pub-mat Glöm pommes frites och kycklingfingrar. Oche erbjuder en eleverad matupplevelse som komponeras och tillagas av framstående kockar och bartenders. Menyn hos Oche Göteborg är kurerad av kockarna Michael Lunga (som vunnit kategorin Best Restaurant i World Luxury Hotels awards 5 år i rad) och Niels Van Halen (som bland annat belönats med en Michelin-stjärna under sin tid på Holländska De Hoefslag) och innehåller rätter gjorda på organiska och lokala råvaror. Besökare kan äta bland annat njuta av Tuna Tataki, Stikky Beef Tortilla eller Oches egna pizzor. Oches drinkmeny består av ett brett utbud av kvalitetsdrinkar som bland annat Passion Dream, Raspberry Sour och Ginger Mojito.

Det är utmanande och roligt att utveckla en meny med rätter som passar fartfyllda omgångar med dart, men som ska vara tillräckligt bra för att kunna njutas också utan att spela. Vi känner oss väldigt nöjda och hoppas att göteborgarna håller med när de provar, säger Niels Van Halen och Michael Lunga.

Oche Göteborg ligger vid Järntorget på Norra Allégatan 5 och består av 700 kvadratmeter med 14 oches (dartbanor) och 120 ytterligare sittplatser.

Öppettider Oche Göteborg:
Måndag – torsdag: 16.00 – 22.30
Fredag – söndag: 12.00 – 22.30
(Uppdateras i takt med förändrade restriktioner)

För bokning:

goteborg.oche.com
booking.gothenburg@oche.com