Hem NyheterNyhet WB Nu släpper dryckesföretaget BrandStar Alliance från Gävle sin exklusiva Old Tom gin Midnatt by Sweden, i endast 50 exemplar

Nu släpper dryckesföretaget BrandStar Alliance från Gävle sin exklusiva Old Tom gin Midnatt by Sweden, i endast 50 exemplar

av Livets Goda

Dryckesföretaget BrandStar Alliance lanserar den 2:a februari sin nya dryck Midnatt by Sweden.

BrandStar Alliances femte produkt MIDNATT BY SWEDEN, är en lagrad och sötad Old Tom Gin som har vilat på bourbonfat under fyra månader med botanicals från den svenska naturen.

Våra drycker ska vara kraftfulla, med tydliga karaktärer, som för att komma till sin fulla rätt med fördel kan avnjutas rena. Hittills har samtliga drycker framställts hantverksmässigt och småskaligt i mindre upplagor där vi både mödosamt och med stor noggrannhet har lyckats säkerställa en kvalitet vi kan vara stolta över. Därför har de också funnits i begränsat i antal i Systembolagets beställningssortiment. Och MIDNATT BY SWEDEN är inget undantag, den släpps i endast 50 exemplar – 38 till beställningssortimentet och 12 till restauranger och barer med ett särskilt intresse för drycker”, berättar grundaren Steven Kautzky Andersson.

Det har fått tagit den tid som krävts för att utveckla MIDNATT BY SWEDEN, och det lyckosamma resultatet är frukten av ett samarbete mellan Steven Kautzky Andersson, Catherine Engelbrekt master blender Solveig Sommarström, som med närmare 40 års erfarenhet tillhör en av Europas mest erfarna och skickligaste spritutvecklare.

Vi vill skapa drycker som med en kombinationen av högkvalitativt innehåll och ett stilrent visuellt uttryck återspeglar var vi hämtar vår inspiration ifrån. Tillsammans med designern och AD:n Tommie Samuelsson har vi också lyckats skapa ett bra och balanserat helhetsuttryck”, säger delägaren Catherine Engelbrekt.

 

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING