Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang NU SLÄPPER LAKRIDS BY BÜLOW ÅRETS SOMMARKOLLEKTION

NU SLÄPPER LAKRIDS BY BÜLOW ÅRETS SOMMARKOLLEKTION

av Livets Goda

Välkomna sommaren med en explosion av fruktiga smaker från LAKRIDS BY BÜLOW. Den 16 maj gör sommarkollektionen entré, bestående av två förfriskande alternativ, den återkommande favoriten LÆMON och nyheten SOUR STRAWBERRY som växt till liv tack vare feedback från LAKRIDS LOVERS-panelen.

LAKRIDS BY BÜLOW presenterar nu sin sommarkollektion för året, en fruktig smakupplevelse utöver det vanliga. Med en perfekt balans av sött och surt, introduceras två spännande smaker för garanterad sommarkänsla. Kollektionen består av smakerna LÆMON och SOUR STRAWBERRY, tillsammans med SELECTION BOX FRUIT. I smaken LÆMON kombineras saltlakrits med citron. Lakritskärnan är virvlad i vit choklad, grädde och vanilj. En perfekt balans mellan sötma, syrlighet och sälta. Smaken SOUR STRAWBERRY testades för första gången i LAKRIDS BY BÜLOWs smakpanel LAKRIDS LOVERS och toppade snabbt listan över mest populära smakkombinationer. Smaken av nyskördade gröna jordgubbar tillsammans med röd lakrits, täckt av vit choklad och ett krispigt grönt sockerskal skapar en syrlig twist.

Syftet med LAKRIDS LOVERS-konceptet är att skapa världens största smakpanel som bjuder in alla som vill dela sin kärlek till lakrits att delta i produktutvecklingen. Smakpanelen är en nyckeldel i LAKRIDS BY BÜLOWs strategi för att komma närmare konsumenten. Själva konceptet går ut på att LAKRIDS BY BÜLOW släpper mycket begränsade upplagor av nya och ännu inte slutgiltiga recept samt exklusiva smaker för feedback. Baserat på det kan dessa smaker återvända för bredare distribution, antingen som permanent eller säsongsmässigt sortiment.

SOUR STRAWBERRY
Smaken testades först av LAKRIDS LOVERS smakpanel och förvandlades snabbt till en av panelens mest populära. Därav är denna sötsura synergi nu tillbaka som en del av sommarkollektionen och i LAKRIDS LOVERS-sortimentet.
Tillgänglig från 16 maj
Pris liten: 110 SEK
Pris standard: 180 SEK

LÆMON
Än en gång presenteras storfavoriten LÆMON, en unik blandning av saltlakrits virvlad i läcker vit choklad, grädde, vanilj och citron, som uppnår den perfekta harmonin av sötma, syrlighet och sälta.
Tillgänglig från 16 maj
Pris liten: 110 SEK
Pris standard: 180 SEK

SELECTION BOX FRUIT
Sommarens box är fylld av fruktiga favoriter. Njut av smakerna av STRAWBERRYS & CREAM och PEACHES, som presenteras i årets LOVE-sortiment, tillsammans med syrliga toner av SOUR STRAWBERRY och uppfriskande toner av LÆMON.
Tillgänglig från 16 maj
Pris: 440 SEK

Precis som med alla produkter från LAKRIDS BY BÜLOW har sommarkollektionen skapats med hållbarhet i fokus. Burkarna görs sedan 2019 i 100% återvunnen och återvinningsbar plast. Det är dessutom varumärkets första sommar med B Corp-certifiering. Läs mer om vad det innebär här.

RELATERAD LÄSNING