Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nu släpps McCrispy

Nu släpps McCrispy

av Livets Goda

Den 3:e januari lanserade McDonald’s den helt nya kycklingburgaren McCrispy. En krispig smakupplevelse som tar plats bland andra hyllade kycklingfavoriter på McDonald’s meny. 

McDonald’s introducerar en ny favorit till menyn – McCrispy. En burgare som både är saftig och har en krispighet som tillfredsställer trumhinnor och smaklökar. Varje tugga är som en symfoni av frasiga smaker och perfekt för den som vill smörja kråset med något utöver det vanliga.

– Jag tror alla som gillar våra kycklingprodukter kommer älska vår nya krispiga stjärna. McCrispy är ett resultat av en jakt på en ultimat krispighet. Att våra gäster nu får chansen att testa känns lika bra som en krispig och solig vinterdag, säger Sofie Lager, Marknadschef och ansvarig för menyn på McDonald’s Sverige.

McCrispy består av en kycklinglårfilé med extra krispig panering, toppad med isbergssallad och pepparmajonnäs. Allt serverat i ett nyrostat bröd. För den som vill ha det lilla extra lanseras även McCrispy Deluxe. Den innehåller allt du älskar med McCrispy, plus en extra skiva cheddarost, tomat och lök för att verkligen kicka upp smakupplevelsen. McCrispy och McCrispy Deluxe kommer finnas tillgängliga på McDonald´s restauranger runt om landet, med start idag den 3 januari.

RELATERAD LÄSNING