Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Ny etablering i Västergötland – Bastard Burgers kommer till Skövde

Ny etablering i Västergötland – Bastard Burgers kommer till Skövde

av Livets Goda

Snart kan Skövdeborna njuta av handgjorda smash burgers på svenskt nötkött efter sin shoppingrunda. Norrländska Bastard Burgers etablerar sig i Commerce köpcentrum i centrala Skövde.

Fotograf: Commerce köpcentrum

Bastard Burgers har i skrivande stund fått tillgång till lokalen i Commerce köpcentrum och påbörjat ombyggnationerna för att förvandla lokalen till sitt renodlade streetfoodkoncept. Här kommer gästerna kunna äta smash burgers på svenskt nötkött, handgjorda shakes, Sveriges största veganska utbud och välgjorda barnburgare i en miljö inspirerad av New Yorks burgarhak.

I över femtio år har Commerce varit en mötesplats i centrala Skövde och i oktober hoppas Bastard Burgers kunna välkomna de första gästerna till en ny spännande mötesplats.

– Vi ser verkligen fram emot att etablera oss i Skövde! Västergötland är en del av Sverige där vi ser flera intressanta etableringar framöver. Den här etableringen har gått snabbt framåt och vi öppnar vår restaurang mitt inne i centrala Skövde. Vi ser väldigt positivt på fastighetsägaren Skandia Fastigheters planer för köpcentrumet, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers.

RELATERAD LÄSNING