Hem NyheterNyhet WB Ny marknads- och kommunikationschef till Agitator Whiskymakare

Ny marknads- och kommunikationschef till Agitator Whiskymakare

av Livets Goda

Den 1 juni tillträder Petra Caspolin som marknads- och kommunikationschef för Agitator Whiskymakare. Petras främsta uppgift blir att bygga upp en marknads- och kommunikationsplattform och sjösätta dessa i Sverige inledningsvis och sedermera även på alla de marknader som Agitator kommer exportera till i framtiden.

”Jag ser fram emot att vara del av ett företag där man tänker nytt, fritt och framåt. Där man inte räds att experimentera och tänka om, med en enda tydlig målsättning – att skapa en exceptionellt bra whisky”, säger Petra.

Petra kommer senast från Bacardi där hon haft rollen som nordisk marknadschef. Innan dess har hon en gedigen bakgrund med andra roller inom Bacardi, Berntson Brands och Allied Domecq. Med sin snart 20-åriga bakgrund inom industrin, inte minst inom Bacardi, så kommer Petra att bidra med väldigt mycket erfarenhet och kunskap som kommer att bli ovärderlig för Agitator.

”Jag är så nöjd med att Petra kommer till oss, och jag vet att hon kommer att bidra med sitt ”know-how” och sitt driv. Med sin erfarenhet av att arbeta med stora internationella varumärken, så är hon den perfekta personen för den här rollen” – säger Björn Lönnberg, VD på Agitator Whiskymakare.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING