Hem NyheterVinnyhet Ny säljare på Swedish Brand

Ny säljare på Swedish Brand

av Livets Goda

Cecilia Barck ny säljare på Swedish Brands Stockholmskontor. Här berättar Cecilia lite om sig själv:

“Jag heter Cecilia Barck och är ny säljare på Swedish Brand. Jag är utbildad marknadsekonom och innan jag började i den här branschen arbetade jag 15 år på Wasa Kredit i olika roller inom försäljning och kreditberedning. Vin och mat har dock alltid varit en självklar och naturlig del av mitt liv, ett genuint intresse vid sidan av min yrkesroll, varför jag alltid närt en dröm om att en dag kunna kombinera mina sälj- och ekonomikunskaper med passionen för mat och dryck.

Så en dag beslöt jag mig för att göra slag i saken och utbilda mig till sommelier, vilket jag gjorde parallellt med mitt heltidsjobb på Wasa Kredit. Jag upplevde den roligaste och mest inspirerande tiden i mitt liv och förstod ganska snart att jag äntligen ”hittat hem”. Insikten om vad jag ville ägna mitt liv åt hade växt fram. Efter att ha diplomerats för WSET 1, 2 och 3 var det dags att söka mig vidare efter väldigt lång och trogen tjänst. Efter avslutad sommelierutbildning har jag arbetat som vinsäljare sedan 2017.

Det känns otroligt spännande att nu få ta plats i Swedish Brands team och vara med och utveckla detta tjugoåriga vinbolag till nästa nivå!”

Kontakt:
Cecilia Barck
cecilia@swedishbrand.se
070-296 66 10

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING