Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nya juicer med fruktkött från Kiviks Musteri och Fläderblomsdryck i ny tappning

Nya juicer med fruktkött från Kiviks Musteri och Fläderblomsdryck i ny tappning

av Livets Goda

Nu lanserar Kiviks Musteri två smakfulla och hållbara morgonfavoriter med fruktkött som ger en känsla av nypressat. I samma veva uppdateras även Fläderblom dryck Original och Fläderblom dryck med rabarber med både smak och utseende.

Ett uppfriskande glas juice är alltid gott att starta dagen med. Därför kommer Kiviks Musteri nu med två nya, klassiska favoriter till frukostbordet – Äppeljuice och Apelsinjuice, båda med fruktkött.

Precis som alla Kiviks Musteris produkter är juicerna av hög kvalitet. Som alltid när det gäller juice, innehåller de 100% frukt och därmed inget tillsatt socker.

– Apelsinjuicen är ett koncentrat av fina, solmogna apelsiner och äppeljuicen är delvis ett koncentrat men innehåller också 30% must från svenska äpplen för den goda smakens skull. Självklart är juicen fylld i vårt musteri på Österlen, säger Jessika Karlsson, produktchef. Juicerna är perfekta till frukosten, mellanmålet eller som törstsläckare fortsätter hon.

Äppeljuice med fruktkött och Apelsinjuice med fruktkött säljs i hållbara och återvinningsbara förpackningar om 1 liter till ett rekommenderat ordinarie pris på ca 17,90 kr och finns i hyllan från vecka 7 2022.

I samma period uppgraderas också de två dryckerna Fläderblom Original dryck med citron och Fläderblom dryck med rabarber med ny design och uppdaterat recept. Dryckerna innehåller nu mindre socker och har mer flädersmak respektive mer rabarbersmak och byter därför också namn till Fläderblomsdryck och Rabarberdryck.

Dryckerna som har en bas av druva, är tillverkade på Österlen, säljs i hållbara och återvinningsbara förpackningar om 1L och kommer finnas i butik från v 7 2022. Rek ordinariepris är ca 16,50 kr.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING