Hem NyheterNyhet WB Nya pipor och cigarrer hos Brobergs

Nya pipor och cigarrer hos Brobergs

av Livets Goda

Senaste nyheterna från Brobergs…

CAO Bones Chicken Foot

Man kan ha åsikter om namnet men i alla fall lär det vara unikt. Själva namnet Bones härstammar från spelet Domino där brickorna kan kallas just Bones. Chicken Foot är en speltyp man kan spela med dominobrickor.

Cigarren börjar direkt med toner av kaffe, ceder, jord, vitpeppar och en klassisk madurokaraktär med inslag av torkad frukt. Madurokänslan ökar mot mitten av cigarren för att mot slutet avta och ersättas med en kryddighet och inslag av kaffe och ceder. Styrkan är medium genom hela cigarren.

Pris: 20st 2425 kr | 133 kr/st
Till cigarren >>>

Macanudo Inspirado Green Robusto

Blandningen är uppbyggd kring det aromrika Arapiraca-täckbladet från Brasilien. Ombladet kommer från Indonesien och inlagan från Colombia och Nicaragua. Karaktären känns igen från andra cigarrer med brasilianskt täckblad. Här finns en tydlig jordighet med sötma och inslag av peppar. Styrkan ligger kring medium.

Pris: 25st 2540 kr | 112 kr/st
Till cigarren >>>

Silencio Red Dot Robusto

Ett bra exempel för de som vill uppleva den speciella karaktären av Sumatra-täckblad odlat i Kamerun. Blandningen består också av tobak från Mexico och Piloto från Dominikanska Republiken. Karaktären har en tydlig sötma med inslag av karamell, nötighet och med ett krämigt avslut. Styrkan ligger kring medium.

Pris: 25st 3575kr | 157 kr/st
Till cigarren >>>

Peterson System Rustic

Rustikerad, 3 modeller.
Pris: 1235 kr

Till piporna >>>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING