Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nya sallader och svalkande nyheter på McDonald´s

Nya sallader och svalkande nyheter på McDonald´s

av Livets Goda

Nu har McDonald´s lanserat inte bara en utan två helt nya sallader samtidigt som restaurangkedjan smygstartade glassäsongen med flera svalkande nyheter i form av en ny glass med passionsfrukt, mangomilkshake, hallonlemonad och McFlurry Marrängswiss, ett kärt återbesök på menyn.

BigMac i all ära, men McDonald´s meny är betydligt bredare än så, och nyligen breddades den ytterligare med tillskott av två nya sallader. Den ena är en matig sallad med en mix av grönkål och rödkål, sojabönor, svart ris och kyckling med smak av mango och chili. Den andra är en vegetarisk sallad i form av en ramslökspesto, ölandsvete, picklad gul morot, grönkål, röd spetskål och italiensk hårdost.

-Sallad är såklart inte det som de flesta tänker på när de tänker på McDonald´s men det är en produkt som många av våra gäster uppskattar väldigt mycket och vi är stolta att kunna erbjuda en så bred meny som vi gör. Därför är det kul att nu få uppdatera menyn med dessa härliga salladsnyheter, säger Sofie Lager, Marknadschef och ansvarig för menyn på McDonald´s Sverige

I takt med att sommaren närmar sig har restaurangkedjan även börjat värma upp för att kyla ner sina gäster med en rad svalkande nyheter. Sen april finns en ny milkshake med smak av mango, en ny mjukglass med passionsfrukt och även en ny lemonad med hallonsmak. Dessutom har McFlurry Marängswiss gjort comeback, en glass med chokladbanansås och maränger.

-Sommar och glass. Finns det något mer självklart? Därför är det såklart härligt att få erbjuda hela fyra nya svalkande nyheter som jag hoppas ska bringa njutning och svalka för våra gäster i sommar, avslutar Sofie.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING