Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nya skärbrädor från Global

Nya skärbrädor från Global

av Livets Goda

Missa inte Globals nyheter! I vår utökas sortimentet med två snygga skärbrädor i FSC-certifierad ek.

En stabil skärbräda är en bra grund för nästan all typ av matlagning. Globals senaste skärbrädor är både praktiska och snälla mot din kniv. De är tillverkade i FSC-certifierad ek, vilket är ett fibertätt träslag som passar utmärkt som underlag. Fördelen gentemot plast är att träskärbrädor håller betydligt längre. Dels tar de inte lika mycket stryk av kniven. Dels går de att slipa ner när ytan har blivit sliten. Andra vinster med just ek är att materialet är vattentåligt och har hygieniska egenskaper, något som gör att det lämpar sig väl i köksmiljö.

Globals nya träskärbrädor finns i två olika storlekar. Välj mellan 35×25 cm och 30×20 cm. Den lilla skärbrädan är slät i designen, medan den stora har försänkta fåror för spill och smulor.

Om Global
Den första Globalkniven designades i Japan år 1985. Kombinationen av ett slitstarkt stål, en unik design och en extremt vass egg var det som gjorde att intresset för Globalkniven snabbt växte. Först fick kniven fäste hos de professionella kockarna, sedan följde hemmakockarna efter. Idag är Global ett av världens mest populära knivvarumärken och företaget fortsätter att leverera nya, innovativa modeller av köksknivar. I Sverige har Global, sedan många år tillbaka, ett nära samarbete med bland annat Svenska Kocklandslaget och Årets Kock.

Mer inspiration och fullständigt sortiment finner man på Sundqvist.se 

RELATERAD LÄSNING