Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nya Vertuo Creatista från Nespresso

Nya Vertuo Creatista från Nespresso

av Livets Goda

Nespressos mest populära och ikoniska kaffemaskin, Creatista, lanseras nu för Vertuo-systemet. Maskinen, som redan är en favorit bland hemmabaristor kommer framöver även att vara tillgänglig för de större Vertuo-kapslarna, vilket gör att den kan brygga allt från en enkel espresso till en hel kanna med bara ett knapptryck.

Med introduktionen av Creatista erbjöd Nespresso kaffedrickare möjligheten att brygga utsökt kaffe och skumma mjölk med en och samma Nespresso-maskin – som en sann barista. För att utveckla detta lanseras nu Creatista för Vertuo-seriens unika kapselsystem, där varje kapsel är försedd med en streckkod. Maskinen läser av kapselns streckkod och anpassar sig, vilket säkerställer hög kaffekvalité vid varje bryggning. Med Vertuo Creatista får du de oslagbara kaffeupplevelser och oändliga möjligheter som du annars bara hittar på ditt favoritkafé.

– Vi är dedikerade att leverera oslagbara kaffeupplevelser till våra kunder. Med lanseringen av Vertuo Creatista förenar vi det bästa av två världar, vår populära Creatista-maskin och Vertuos kapselsystem, som tillsammans blir en kaffemaskin med oändliga möjligheter för alla hemmabaristor och kaffedrickare, säger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager Nespresso.

En barista i varje hem
Vertuo Creatistas mångsidighet, där kaffestyrkan bland annat kan justeras, möjliggör bryggning av sex olika koppstorlekar: Espresso (40 ml), Dubbel Espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), Mugg (230 ml), Alto (355 ml) och en hel kanna (535 ml). Maskinens integrerade mjölkskummare gör det dessutom möjligt att styra mjölkskummets konsistens och temperatur och kan såklart användas för att skapa spännande lattekonst.

Oförglömlig smak, skapad med omtanke
Nespressokapslarna är gjorda av aluminium, det ultimata materialet för att skydda kvaliteten på kaffet och hålla det färskt samtidigt som det är oändligt återvinningsbart. Nespressokapslar återvinns enkelt på närmaste återvinningsstation för metallförpackningar i någon av Sveriges 5 800 återvinningsstationer eller i närmsta Nespresso Boutique. Kapslarna återvinns som de är, med kaffesumpen kvar.

Vertuo Creatista lanseras i fyra färger, där grunden utgörs av en stilren kromad design. Välj mellan färgerna Stainless Steel, Black Truffle, Black Stainless Steel och Sea Salt. Den finns tillgänglig från och med 11 september till en kostnad av 8 199 SEK i Nespressos boutiques samt på www.nespresso.com/se.

RELATERAD LÄSNING