Nya Whisky & Bourbon ute nu - det 43:e i ordningen!

Whisky och Bourbon Nummer 43 av Whisky & Bourbon är nu ute och i detta nummer hamnar fokus på Irland. Dels gör vi en djupdykning i Teelings utbud, ett destilleri som blev Dublins första på 125 år när man slog upp portarna 2015. Vi bjuder även på en spännande irländsk historievandring med Kinahan's i centrum. Och så har vi besökt irländaren Ivan på Lidingö som öppnat bryggeri.

En lång resa blev det även till ett vinterbeklätt Japan och landets näst äldsta destilleri, Yoichi. Och så går vi även på whiskybar i Sapporo när vi ändå är där. Åter i Sverige så besöker vi Uppsala destilleri, hänger med ölbgryggarna Stockholm Brewing och så pratas det whisky med Sven-Ingvars Oscar Magnusson.

Vi tänder såklart en cigarr, chefredaktören plockar fram godsaker i sprithörnan och så käkar vi king crab med Jura i glasen. 

Ett digitalt ex av W&B laddas ner via vår hemsida och kostar 69 kronor. Du finner det >>> HÄR.

Vill du hellre bli prenumerant på tidningen, fysiskt eller digitalt, så går du in >>> HÄR.


Gaja Barbaresco 2016 har landat

Vin Älskar man Nebbiolo kan detta vara ett av årets viktigaste…
19 Sep, 2019

Thomas Sjögren testar Scanpan TechnIQ

Mat och Restaurang Höstens stekheta nyhet från Scanpan heter TechnIQ! Det är en…
17 Sep, 2019

Rockys återkomst: Sveriges mest öldrickande hund är tillbaka - med en Pilsner Urquell i handen

Whisky och Bourbon Pilsner Urquell fortsätter samarbeta med äkta original och näst på…
16 Sep, 2019

Pocket by Pontus dukar upp på Lidingö

Mat och Restaurang Nya Lidingö Stadshus får nu ett förstklassigt restaurangtillskott när krögaren…
16 Sep, 2019

Ulrika Brydling tilldelas Karin Franssons mentorpris 2019

Mat och Restaurang Ulrika Brydling har tilldelats Karin Franssons mentorpris 2019. Priset syftar…
16 Sep, 2019

Zero Waste Ale – En bröl är Scandics senaste hållbarhetslansering

Whisky och Bourbon Nu når Scandics nästa hållbarhetssatsning svenska ölfantaster. Den 16 september…
16 Sep, 2019
Artikelarkivet