Hem NyheterNyhet WB Nyhet – Disaronno Velvet

Nyhet – Disaronno Velvet

av Livets Goda

Den 10:e augusti 2020 lanserade Arcus Sweden ”Disaronno Velvet” på Systembolaget. Disaronno Velvet är det senaste tillskottet från den italienska producenten Illva Sarronno och är en gräddlikör med påtaglig smak av den ikoniska mandellikören Disaronno Originale.

En sammetslen gräddlikör med smak av Disaronno

Disaronno Velvet har en sammetslen gräddig textur och en tydlig smak av världens mest populära italienska amaretto; Disaronno Originale. Disaronno Velvet avnjuts optimalt som den är över is och passar som ett kylande alternativ under sommaren likväl till efterrätt och avec året runt.

Disaronno Velvet finns tillgänglig på Systembolaget och i flertalet barer landet över. Disaronno Velvet har en alkoholhalt på 17 % och produkten är framtagen för de konsumenter som föredrar en mjuk gräddlikör med en distinkt smakkaraktär.Flaskan känns igen genom den välkända Disaronno-formen i en elegant helvit tappning med den tillhörande rektangulära rejäla korken.

”Made in Italy”

Den italienska producenten ILLVA Saronno S.p.A. är mest känd för den populära likören Disaronno Originale som distribueras världen över i totalt 160 länder. ILLVA Saronno S.p.A och deras produkter representerar ”Made in Italy”-stilen och smaken av italienskt och internationellt dryckeshantverk. Utöver Disaronno representerar ILLVA Saronno S.p.A. även produkterna Tia Maria, Zucca, Isolabella, Amaro 18 och Aurum.

Disaronno Velvet, 500ml finns i Systembolagets beställningssortiment, artikelnummer: 8663902, pris: 199kr

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING