Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nyhet från Clean – Hallooon

Nyhet från Clean – Hallooon

av Livets Goda

Clean sav:D utökar produktportföljen och presenterar årets första nyhet; Hallooon 🙂 Med en frisk smak av nyplockade hallon får nykomlingen en att se fram emot den kommande våren.

– Hallon är en riktig önskesmak från våra kunder och med tanke på att vi jobbar med äkta fruktjuice lyckas vi få till en genuin hallonsmak som påminner om barndomens barnsligt goda läskedrycker, men med ett rekordlågt kaloriinnehåll på 9,9 kcal och utan tillsatt socker, säger Elin Simmesgård, marknadsansvarig på Clean drink.

Clean sav:D-orangutangen, signerad gatukonstnären Hellström streetart, känns igen sedan tidigare och den grafiska profilen bibehåller streetart-känslan.

– Det finns en uppsjö av hallonsmaker på marknaden, för att sticka ut i mängden har vi valt att leka lite med namnet Hallooon 🙂 där det utdragna o:et ger extra schvung och smileyn kopplar an till smileyn i sav:D-logotypen. Vår tanke är att namnet ska få konsumenten att stanna till och förhoppningsvis även börja säga just hallooon, säger Elin Simmesgård.

Clean sav:D är Clean drinks hållbara produktionslinje gjord på tillvaratagna äpplen för att minska fruktsvinnet. Varje burk  innehåller, utöver äppelmusten, 105 mg naturligt koffein samt fyra tillsatta vitaminer och är helt vegansk. Sedan tidigare finns smakerna Äpple, Jordgubb/lime och Persika samt två limiterade smaker; Sommarlemonad och Baked apple & ginger.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING