Nyhet! Schweppes Lemon Zero – och tre sommardrinkar utan tillsatt socker

Livets Goda 15 May, 2018
Whisky och Bourbon Schweppes lanserar nu Lemon Zero, för den som vill njuta av lika goda drinkar utan tillsatt socker. Testa Schweppes Lemon Zero i tre klassiska sommarfavoriter som här presenteras.

Nyheten Lemon Zero är den sockerfria tvillingen till sommarfavoriten Schweppes Lemon. Precis som originalet är Lemon Zero gjord på en blandning av citronjuice och citrusextrakt.

Många väljer att minska sitt sockerintag men för den sakens skull ska de inte behöva tumma på smakupplevelsen. Schweppes har lagt ner tid och omsorg i en väl avvägd blandning för att få fram en lika fräsch och god sockerfri variant som favoriten Lemon. 

– Det har efterfrågats fler sockerfria varianter av våra produkter. Efter ett varmt mottagande av vår sockerfria Indian Tonic, Tonic Zero, är vi nu väldigt stolta att presentera Lemon Zero. Den är svalkande god att dricka väl kyld precis som den är, dessutom passar den perfekt i många somriga drinkar, säger Björn Mannervik, marknadschef partnervarumärken, Spendrups.

Schweppes Lemon Zero kommer i en 1,5 liters PET-flaska och finns nu att köpa i butik.

Tre klassiska sommardrinkar utan tillsatt socker
Här bjuder Schweppes på tre sommardrinkar – utan tillsatt socker.

Strawberry Black Pepper Gin & Tonic
Ingredienser (1 drink):
4 cl Martin Millers Gin (eller annan gin med citrusinslag)
2-3 jordgubbar
Schweppes Tonic Zero
Is
Svartpepparkorn

Gör så här:
Häll i gin i ett glas och lägg i jordgubbar. Fyll glaset med is och addera några svartpepparkorn. Toppa upp med Schweppes Tonic Zero.

Lemon Daiquiri
Ingredienser (1 drink):
4 cl ljus rom
Färsk citronjuice från ½ citron
Schweppes Lemon Zero
Äggvita
Is

Gör så här:
Kyl glaset. Häll i rom, citronjuice och äggvita i en shaker. Tillsätt is och skaka. Sila av drinken och häll ner i glaset. Toppa upp med Schweppes Lemon Zero. Garnera slutligen med en citronskiva på glaskanten.

Whisky Lemon Sour
Ingredienser (1 drink):
4 cl bourbon
6 cl färskpressad citronjuice
Schweppes Lemon Zero
1 äggvita

Gör så här:
Blanda ner bourbon, citronjuice och äggvita i en shaker och skaka. Tillsätt is i shakern och skaka ytterligare tills drinken blir väl kyld. Sila av drinken och häll ner i ett glas. Toppa upp med Schweppes Lemon Zero.


Möt Christian Due-Boje - Hockeyhjärtat med säljfokus

Övrigt Han är inne på sin 31:e säsong för Djurgårdens IF,…
23 Jan, 2019

Rhône & Loire - Ny Naturvinslåda i Winefinders butik

Vin - Rhône och Loire är temat i vår nya Naturvinslåda…
23 Jan, 2019

McDonald’s lanserar burgare med Hot Sriracha

Mat och Restaurang Från och med idag serverar McDonald’s en nyhet för alla…
23 Jan, 2019

Livets Goda Premium - Vad som ingår

Vin Älskar du vin, whisky, öl och drycker av alla dess…
3 Jan, 2019

Studenter skapar app för sensorik

Mat och Restaurang Två studenter vid Örebro universitet ska under våren ta fram…
23 Jan, 2019

Kronfågels Minutfamilj växer – med Minutstrimlor av lårfilé

Mat och Restaurang Kronfågel Minutfilé, en utbankad kycklingfilé, har blivit en stor succé.…
23 Jan, 2019

Restaurangkedjan Harrys skänker 272 000 kr för att hjälpa till att förebygga sexuellt våld mot barn

Övrigt Under perioden 23 november till 31 december 2018 gick 20…
23 Jan, 2019

Margarin överlägsen vinnare av Årets matbluff

Mat och Restaurang Lättas palmoljebluff fick över hälften av rösterna, som dessutom var…
23 Jan, 2019

Just Brunch lanseras på The Strand

Mat och Restaurang På Blasieholmen i Stockholm finner man det mytomspunna hotellet Radisson…
22 Jan, 2019

Teeling Whiskey lanserar unik 12-årig Amarone Cask på Systembolaget den 28:e februari

Whisky och Bourbon Dublinbaserade craft-märket Teeling Whiskey skapar regelbundet unika och innovativa fatlagrade…
22 Jan, 2019

HammerFall lanserar vodka

Whisky och Bourbon Om du ska göra någonting – gör det ordentligt. Det…
22 Jan, 2019

Surdegsfavorit från Leksands Knäckebröd i ny form

Mat och Restaurang En ny trekant från Leksands knäckebröd tar plats i brödhyllan…
22 Jan, 2019

SMAD bjuder in till provning 199 - PNA med Folke Andersson

Whisky och Bourbon Våren 1998 så lanserades den första whiskyn i en serie…
22 Jan, 2019

Nu släpps en Tommasi-klassiker från Valpolicella

Vin Familjen Tommasi har varit sin hemtrakt trogen i snart 120…
22 Jan, 2019

Nyheter från Nespresso: Limited Edition Café Istanbul & Caffè Venezia

Mat och Restaurang Nespresso lanserar nu två limiterade kaffesorter, Café Istanbul och Caffè…
22 Jan, 2019

Ny studie: Endast var tredje svensk äter rekommenderad mängd sjömat

Mat och Restaurang En ny studie från Norges Sjömatråd visar att vår konsumtion…
22 Jan, 2019

Nu beskär Kiviks Musteri 105000 äppelträd för hand

Whisky och Bourbon På Kiviks Musteri har man nu inlett beskärningen av sina…
22 Jan, 2019

Skånska mat- och dryckesevenemang ska nå internationell världsklass

Mat och Restaurang Tourism in Skåne bjuder nu in till The Gastrolution of…
21 Jan, 2019

Tågsemestermöte leder till nyrekrytering av hållbarhetskonsult till U&We

Vin Lagom till att vi går in i det nya året…
21 Jan, 2019

Nyhet från OLW - Chili Bea

Mat och Restaurang I drygt 60 år har svenskarna haft en kärlekshistoria med…
21 Jan, 2019
Artikelarkivet