Hem Övrigt American Express Lounge by Pontus är nominerad i internationell prestigetävling

American Express Lounge by Pontus är nominerad i internationell prestigetävling

av Livets Goda

American Express Lounge by Pontus är en del av Pontus in the Air på Stockholm Arlanda terminal 5 och erbjuder American Express Platinum- och Centurionmedlemmar en förstklassig start på resan i en avkopplande miljö med ett generöst utbud av vällagad mat och dryck. Nomineringen i World Travel Awards är en viktig milstolpe för Pontus in the Air, loungen och American Express, då det är en tävling där många av rese- och turistbranschens mest framgångsrika företag deltar.

– Vi är oerhört glada över nomineringen. Det är väldigt roligt att vi får vara med i en sådan prestigefull tävling tillsammans med de främsta i världen. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg. Vår ambition är att bli den bästa flygplansrestaurangen och loungen i Europa, säger Pontus Frithiof ägare och grundare Pontus Group.

World Travel Awards grundades 1993 för att uppmärksamma, belöna och hylla alla aktörer i de viktiga sektorerna inom resor, turism och service. World Travel Awards är en globalt erkänd tävling som står för branschkvalitet. Dess årliga program är också känt som det mest omfattande i den globala rese- och turistindustrin. Varje år täcker World Travel Awards världen med sin Grand Tour – en serie regionala ceremonier inom varje kontinent. Europas galaceremoni hålls den 30 juni 2018 i Aten, Grekland, och den stora galafinalen äger rum den 30 november i Lissabon, Portugal.

– Vi får dagligen positiva kommentarer från våra kunder om att vi lyckats skapa en av europas bästa lounger. Många av våra kunder reser mycket och har sett många lounger, men vår lounge med Pontus är något nytt och annorlunda, säger Fredrik Sauter, Conuntry Manager Nordic American Express.

För att rösta på American Express Lounge by Pontus:
Gå in på https://www.worldtravelawards.com/vote
Röstningen startar idag, måndag den 12 mars, och pågår till den 20 maj 2018.

Öppettider Pontus in the Air och American Express VIP-lounge:
Alla dagar i veckan från klockan 05.00 till sista avgång.

RELATERAD LÄSNING