Hem Vinvärlden Anton Hysén firar Pride på The Winery Hotel

Anton Hysén firar Pride på The Winery Hotel

av Livets Goda

Foto: Gustaf Söderblom

Anton Hysén är inte bara känd för att spela fotboll och att vara son till fotbollspelaren Glenn Hysén utan också för att han gått i bräschen för en viktig debatt kring stereotyper och ojämlik behandling i sportvärlden. Den första, andra och tredje augusti kommer han till The Winery Hotel för att fira Euro Pride (och hälla rosévin i ditt glas).

– Euro Pride är det perfekta tillfället att besöka The Winery Hotel för att njuta av poolen, baren och musiken på hotellets rooftop. Inte minst för att jag själv kommer att vara på plats och servera vinet med min etikett – Anton Hysén Pride Blend, säger han.

The Winery Hotel har tillsammans med Anton designat en speciell vinetikett till det egentillverkade rosévinet som serveras på hotellets takbar under Euro Pride. 

– Etiketten är en symbol för allas lika värde och en del av intäkterna för vinet går till Regnbågsfonden, förklarar Anton Hysén.

Under Pride anordnas en rad aktiviteter på hotellets tak. Vad sägs till exempel om en vinprovning i regnbågens alla färger, en speciell pridepizza, en dragshow och skön musik? För de som väljer att bo på The Winery Hotel under Pride anordnas även en gratis shuttlebus till Pride Park.

Boka rum på The Winery Hotel här.

Boka din plats på regnbågsprovningen här

Läs mer om hotellets aktiviteter här

RELATERAD LÄSNING