Hem Whisky & Bourbon Brygghuset Finn bjuder in till Ölfestival

Brygghuset Finn bjuder in till Ölfestival

av Livets Goda

Brygghuset Finn bjuder in till fest tillsammans med sina bryggarvänner, sina delägare, alla vänner och alla ölälskare de känner. Det kommer att finnas öl i toppklass från Finn och andra hantverksbryggerier, god mat från Nordic Street Food samt ännu godare stämning och häng.

”Vi tycker det är riktigt roligt att kunna samla både våra bryggarvänner, våra delägare och alla andra med ett ölintresse och visa upp allt gott som görs med hantverksöl i Sverige, det händer verkligen grymt mycket och vi tror framtiden är att samlas och göra saker tillsammans” säger Joacim Larsen, VD på Brygghuset Finn.

Givetvis finns det även alkoholfria alternativ så alla, oavsett ålder eller ölintresse, hittar något att släcka törsten med.

Finn, Friends and Family Beer Festival går av sta- peln den 3 augusti 2019 på Nordic Street Food på Lokstallarna i Kirseberg. Dagen är uppdelad i två pass, ett från 12:00 till 16:00 och ett från 17:00 till 21:00. Biljetter kostar 159 kr och köpes via Tickster, det finns ett begränsat antal platser till vardera  pass.

 

Medverkande bryggerier:

Brygghuset Finn, Rocket Brewing Company, Stigbergets Bryggeri, Brekeriet, Odd Island Brewing,

Hyllie Bryggeri, Klackabackens Bryggeri, Malmö Brewing Co, Remmarlöv Gårdsbryggeri och

Uppsala Brygghus AB.

 

Fler bryggerier tillkommer löpande!

RELATERAD LÄSNING