Hem Övrigt Cervera öppnar franchisebutik i Motala

Cervera öppnar franchisebutik i Motala

av Livets Goda

– Franchisetagande är del av vår affärsmodell, i rätt ort och med rätt franchisetagare ger det oss möjlighet att fortsätta etablera inspirerande butiker för matintresserade över hela landet. Familjen Topal är drivna och har en stor kunskap om Motala och handeln i regionen så det är väldigt roligt att inleda ett samarbete med dem, säger Johan Junehed VD Cervera.

Butiken kommer att ligga centrala Motala med en butiksyta på 350 kvm. Öppningen är beräknad till slutet av oktober, med reservation för förändringar.

– Motala centrum har en enorm potential och det känns helt rätt att öppna en Cervera-butik som kan erbjuda ett kvalitativt och modernt sortiment till köket och hemmet. Både handlare och kommunen arbetar hårt för att skapa ett levande centrum med mötesplatser och härliga butiker, så det är jätteroligt att vara med på den resan, säger Chadi Topal, franchisetagare Motala.

Butiken kommer att inredas med Cerveras nya butikskoncept som sätter umgänget och det dukade bordet i centrum. Med nytt kundvarv som är mer inspirerande och en tydligare funktionsindelning blir kunden både inspirerad och informerad. Butiken blir Cerveras 74e i ordningen. 

RELATERAD LÄSNING