Djuret på Gården är öppet hela sommaren

Vad är Djuret? Jo, precis som man kan ana av namnet så serverar de ett djur i taget. De anser att detta är det mest hållbara sättet att arbeta med det slaktade djuret både ur ett ekologiskt perspektiv och av respekt gentemot djuret ifråga. Hela menyn består alltid av det aktuella djurets olika styckningsdetaljer. Dessa tillreds med mycket kärlek på grill, halster eller i kastrull och serveras sedan på ett rustikt och rejält vis. För den vinintresserade erbjuder Djuret ett stort urval av bra kvalité. Deras vinkällare har idag ca 14 000 flaskor vin från de främsta vinregionerna i världen och dessa kommer också att finnas tillgängliga på Djuret. Till varje meny finns ett urval viner med ett specifikt tema. Dessa viner kommer att tillhöra det lite högre prissegmentet men på Djuret de på dessa viner endast ett fast kronpåslag på 150 kr per flaska. Detta för att gästen ska kunna dricka riktigt bra viner till en rimlig peng. För mer information se, www.djuret.se, alternativt se Livets Goda #46 där ett utförligt reportage finns om restaurangen.