Hem Whisky & Bourbon En vecka för dig som älskar cocktails

En vecka för dig som älskar cocktails

av Christoffer Enquist

Från och med söndagen den 1:a december fram till och med den 8:e december kommer årets BCA Week gå av stapeln i hjärtat av Stockholm. Det kommer finnas en uppsjö utav events dedikerade till kärleken för cocktails och barkultur.

För andra året i rad expanderas Bartenders’ Choice Awards till en hel vecka av seminarier, gästspel och fester med fokus på världens bästa bartendrar, cocktails och cocktailbarer. Det blir mycket att välja mellan oavsett om man jobbar som bartender eller är en cocktailälskande konsument.

Mer information om events och biljetter hittar man på www.bartenderschoice.se

  • Det finns nästan för mycket bra att välja mellan! Men jag skulle absolut inte missa chansen att närvara på ’Dutch Kills Cocktails, gästspelet med Trailer Happiness och föreläsningen ’Past, present and future of the aperitivo culture’.                Jakob Sundin, medgrundare av BCA Week
  • Som konsument ska man verkligen passa på att försöka få tag på en biljett till en eller fler av ’Stories behind the bar’ där man kommer kunna lyssna och lära från några utav Sveriges bästa bartendrar.
    Michael Bergström, medgrundare av BCA Week

RELATERAD LÄSNING