Hem Övrigt ESS Group med tre hotell på topp 25 i Sverige

ESS Group med tre hotell på topp 25 i Sverige

av Livets Goda

”Att vi som liten hotellfamilj lyckas få tre hotell på den här listan är ett resultat av strategier i kombination med tusentals detaljer i vardagen. Det och att så många härliga gäster uppmärksammar oss, upplever oss och också väljer att berätta om sina besök. Så stolt över alla team som jobbar så hårt varje dag för att skapa våra destinationer!” förklarar Jonas Stenberg, VD ESS Group.

Boutiquehotellet Pigalle som nyligen erhöll priset som Sveriges bästa affärshotell startades av ESS Group 2014. Resorthotellet Ystad Saltsjöbad, som flera år i rad fått utmärkelsen Europas bästa spa, är hotellet som blev starten på ESS Groups resa för exakt 10 år sedan. Att också Malmöbaserade MJ’S hamnar på listan är extra spännande med tanke på att starten skedde för bara 6 månader sedan.

”Att MJ’S hamnar på listan värmer lite extra. Ett hotell, bar, en oas, en restaurang, ett matpalats, en hiss, ett inre rum och en plattform där vi verkligen skapar något nytt. Kanske inte allas favorit men de som gillar det älskar det. Att så många gäster gett just MJ’S så höga betyg gör mig extra övertygad om att vi och teamet på plats gör många rätt just nu. Go MJ’S” avslutar Jonas Stenberg.

I Sverige finns knappt 2000 hotell och ESS Group driver idag totalt 8 stycken hotell och 5 restauranger. Hotellen är MJ’S i Malmö, Falkenberg Strandbad, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle, Hotel Bellora, Villa Strandvägen och The Steam Hotel i Västerås.

RELATERAD LÄSNING