Hem Mat & Restaurang Gruvmiddag avslutar Katrinelunds lyckade Gastro Natur

Gruvmiddag avslutar Katrinelunds lyckade Gastro Natur

av Livets Goda

— De två första omgångarna var fantastiska, men att laga mat i en gruva är verkligen något helt nytt. Alla sittningarna har varit med en 12-rätters meny, med mat lagad av fantastiska råvaror. Förutom min passion för matlagning, älskar jag naturen och det är i naturen som alla våra fantastiska råvaror finns. När satsningen är slut kommer Gastro Natur utan tvekan ha varit årets restaurangupplevelse, säger Roger Hjälm.

Kockarna Roger Hjälm och Robert Lindhagen från Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog tar restaurangupplevelsen till naturen och tillfredsställer på så sätt alla sinnen. Roger medverkade förra året som kock i Sommar med Ernst på TV4. Evenemanget görs för andra året i rad och hittills har det varit en stor framgång. De första två omgångarna var fullsatta och även middagen i gruvan är fullbokad.

Under årets upplaga har gästerna fått uppleva glamping – middag runt lägerelden och lyxig hotellnatt mitt i naturen, middag på Hjälmaren och nu sker alltså sista tillfället inne i en gruva. Antalet gäster som har kunnat få njuta av den naturnära maten och upplevelsen är få –  men deras upplevelse har varit desto större.

DATUM: 

29:e juni tema Glamping
Efter en middag runt lägerelden väntar en natt i ett hotellrum – mitt i naturen. 

3:e augusti tema Lake
Kan man gå på vatten? Nej, kanske inte – men man kan äta på vatten.  

29:e augusti tema Mining
I den mörkaste av skogar finner man den mest sagolika platsen. 

RELATERAD LÄSNING