Hem Övrigt Helt ny produkt från Raw for Paw – Aptitströ gör mat och vatten oemotståndligt

Helt ny produkt från Raw for Paw – Aptitströ gör mat och vatten oemotståndligt

av Livets Goda

Raw for Paw är ett svenskt livsstilsvarumärke för hundar och katter. Raw for Paw Hundgodis är ekologiskt, äkta frystorkat och tillverkat av 100 procent kött från svenska djur som levt ett bra liv. Raw for Paw Aptitströ är framtaget för hundar och katter som av en eller annan anledning behöver lite extra krydda på sin mat för att äta.

– Vi har sett att många redan använder vårt godis och smular över det på hundens eller kattens mat för att öka aptiten. Detsamma gäller hårt arbetande hundar som behöver dricka vatten för att orka. Ett par tag med vårt aptitströ gör att mat och vatten blir oemotståndligt för våra fyrbenta vänner, säger Karin Pontén, grundare och vd för Raw for Paw.

Frystorkning är en gammal konserveringsmetod som är skonsam mot råvaran och bevarar både smak och näringsämnen. Det gör att ströet med fördel kan användas som krydda för att maten ska upplevas godare.

Raw for Paw Aptitströ:

  •  Tillverkat med konserveringsmetoden äkta frystorkning
  •  Oemotståndlig smak för hundar och även katter
  •  Handgjort i Sverige
  •  Magert med få kalorier, mycket näring
  •  100 procent ekologiskt kött – ingenting annat
  •  Slakt, styckning och frystorkning sker med så korta geografiska avstånd som möjligt

Raw for Paw aptitströ finns till försäljning hos drygt hundra butiker och veterinärer över hela landet från juni. Aptitströet finns i smakerna ren och viltmix och kostar cirka 59 kronor. För att hitta återförsäljare, gå in på hemsidan https://www.rawforpaw.se/ och vidare under fliken ”Återförsäljare”.

För att läsa mer, gå in på https://www.rawforpaw.se/ 

RELATERAD LÄSNING