Hem Mat & Restaurang Katrinelund erbjuder naturnära gourmetupplevelser

Katrinelund erbjuder naturnära gourmetupplevelser

av Livets Goda

— Förutom min passion för matlagning, älskar jag naturen. Det är i naturen som alla våra fantastiska råvaror finns. I sommar kommer vi på Katrinelund tillsammans med Örebrokompaniet skapa tre pop-up restauranger, alla tre med helt egen karaktär och känsla. Det kommer utan tvekan bli årets restaurangupplevelse, säger Roger Hjälm.

Kockarna Robert Hjälm och Robert Lindhagen från Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog kommer ta restaurangupplevelsen till naturen och på så vis tillfredsställa alla sinnen. Detta kommer ske under några sommarkvällar i Örebros natur. Evenemanget görs för andra året i rad och är i samarbete med Örebrokompaniet.

Årets upplaga innehåller nya platser och koncept – ett av dem är Glamping. Då kommer både en middag i världsklass att erbjudas runt lägerelden men efter det väntar också en hotellnatt belägen mitt i naturen, bokstavligen. Antalet gäster som kommer att kunna få njuta av den naturnära maten och upplevelsen är få – men deras upplevelse blir desto större. Utöver glamping kommer också en gourmetmiddag serveras på Hjälmaren och i en gruva.

DATUM:
29:e juni tema Glamping
Efter en middag runt lägerelden väntar en natt i ett hotellrum – mitt i naturen.

3:e augusti tema Lake
Kan man gå på vatten? Nej, kanske inte – men man kan äta på vatten.

29:e augusti tema Mining
I den mörkaste av skogar finner vi den mest sagolika platsen.

 

RELATERAD LÄSNING