Hem Mat & Restaurang Kockarna som är vidare i Årets Kock 2019

Kockarna som är vidare i Årets Kock 2019

av Livets Goda

Årets Kock är SM i professionell matlagning och Sveriges mest prestigefulla matlagningstävling. Samtliga inskickade tävlingsbidrag till Årets Kock 2019 har bedömts helt anonymt av en jury. Från kvalificeringstävlingen den 12-13 juni går 8 kockar vidare till final i Stockholm den 12-13 september 2019.

– Jätteintressanta och riktigt bra namn som tagit sig till kvalet, det här kommer att bli en spännande kvaltävling, säger Stefan Karlsson, juryns ordförande, Årets Kock 1995 och SK Mat & Människor.

Klara för kvalificeringstävlingen i Årets Kock 2019. Välkomna att ringa för intervju.

  1. Adam Källman, Kitchen & Table Malmö Live, Malmö, 
  2. Anna Broms, Restaurang Broms, Stockholm, 
  3. Alexander Sjögren, Restaurant Mutantur, Malmö, 
  4. Björn Glans, Grand Hotel Lund, Lund
  5. Christian Siberg, Swedish Taste Stockholm, Stockholm
  6. Christoffer Sjögren, Restaurang Grano, Göteborg,
  7. Christopher Lai, &Vin, Karlshamn
  8. Daniel Müllern, Unilever Food Solutions, Ystad, 
  9. Danny Falkeman, Etoile, Stockholm, 
  10. Hugo Bolt-Hansen, Skärets Krog, Smögen, 
  11. Jacob Davidsson, Grano, Göteborg,
  12. Joakim Kjaerkner, Brasserie du Sud, Ystad, 
  13. Jonas Lagerström, Etoile, Stockholm, 
  14. Kristian Eriksson, Hotel Birger Jarl, Stockholm, 
  15. Lars Niklasson, Lilla Ego, Stockholm, 
  16. Louise Johansson, Taste by Louise, Kungälv, 
  17. Luqaz Ottosson, Restaurant ROT, Visby, 
  18. Marie Skogström, Mat & Vin Slottsparken, Malmö, 
  19. Martin Anneflod, Martin Anneflod Culinary, Göteborg, 
  20. Martin Moses, SK Mat & Människor, Göteborg,
  21. Mats-Peter Kristiansen, Spira Food, Göteborg,
  22. Mikael Feuk, Gastro Gaspari, Flyinge,
  23. Ola Wallin, SK Mat & Människor, Göteborg, 
  24. Sebastian Lopez, Nosh & Chow, Stockholm,

RELATERAD LÄSNING