Hem Övrigt Konsten tar ännu mer plats runt Brunkebergstorg

Konsten tar ännu mer plats runt Brunkebergstorg

av Livets Goda

En sommarkväll på Stockholm Under Stjärnorna där Absolut Art visar upp fyra konstnärer i ett galleri. Foto: Cimon Nicolas.

Konstnärerna som visas upp är Oliw87 med serien Chanel or die, Stockholmsbaserade konstnären Clara Hallencreutz presenterar Arms Disarmed och Brand Matters – Eau de Frozen Flowers och modedesignern Ida Sjöstedt & illustratören Stina Persson har tillsammans skapat verk som ger konstälskare en inblick i modevärlden. 

Samarbetet mellan Stockholm Under Stjärnorna och Absolut Art är ett led i att öka tillgängligheten av bra samtidskonst för så många som möjligt, alla verk som ställs ut går även att köpa och ta med sig hem. På Stockholm Under Stjärnorna hittas även utomhusbio på söndagar, ett gäng dagsfester och morgonyoga varje onsdag och söndag för att nämna en bråkdel.

“Tanken med Stockholm Under Stjärnorna är att det ska vara mer än en bar, vi vill erbjuda något tillgängligt med stor variation och som alltid är välkomnande. En plats där människor möter varandra i olika former, på yoga, på en bio, på en aw eller på en konstrunda.” sammanfattar Henrik Jakobsen, driftansvarig på Stockholm Under Stjärnorna. 

RELATERAD LÄSNING