Hem Övrigt Lakritsroten öppnar en flaggskeppsbutik mitt i Göteborgs City

Lakritsroten öppnar en flaggskeppsbutik mitt i Göteborgs City

av Livets Goda

Lakritsroten är en spännande specialistbutik med 100 procent lakrits med allt ifrån godis och konfektyr till smaksättning för matlagning och bakning. Exklusiva produkter som schampo och balsam, handkräm, massageolja, och tandkräm är andra exempel på varor hos Lakritsroten. Lakritsroten har idag fem butiker i Stockholm, en butik i Malmö och nu en butik i Göteborg samt e-handel lakritsroten.se

– Vi har länge sökt en lämplig lokal i Göteborg och är väldigt glada att äntligen få öppna en butik mitt i city och möta göteborgarna på hemmaplan. I butiken finns experter på lakrits som gärna berättar om hantverket bakom produkterna. Vår förhoppning är att skapa lite apotekskänsla med kunskap, färger och lekfullhet, säger Erik Dahlén, VD på Lakritsroten.

Lakritsroten har över 700 produkter och i butiken visas lakritsproduktens alla användningsområden inte minst vad gäller kryddor och tillbehör för mat och bakning. På lakritsroten.se finns mängder av inspirerande recept för alla typer av rätter och litteratur med intressant fakta om lakrits.

– Vår ambition är att alltid ha det senaste inom lakritsvärlden liksom våra populära klassiker och i vår upplevelsebutik får kunderna provsmaka för att hitta sina egna favoriter. Lakritsroten har en egen grupp som testar produkterna som säljs, dels för att hålla hög kvalitet och dels för att personalen också ska kunna förmedla kunskapen om lakrits. Vi är mycket glada för det stora intresset som visas för lakrits och våra lakritsprovningar liksom vin- och lakritsprovningar har blivit mycket populära events, säger Erik Dahlén.

Välkommen till öppningen av Lakritsroten, den 23 november, Black Friday, kl 10-19
Öppettider; må-fr 10-19, lö 10-17, sö 12-16, Adress: Östra Hamngatan 33, Göteborg
www.lakritsroten.se

RELATERAD LÄSNING