Lindt Mousses au Chocolat- ny luftig chokladmousse omsluten av spröd choklad

Chokladmoussen som är en av våra mest älskade desserter genom tiderna har fått en nytändning av Lindts chokladmästare som i flera år arbetat med att ta konceptet till nya höjder! Lindt har äntligen skapat en unik chokladkaka på marknaden genom att framställa en luftig chokladmousse som omlindats av choklad av bästa kvalitet. Hemligheten bakom den lena luftiga moussen är en speciellt utvecklad ”whipping” -teknik där man lyckats behålla luftigheten i moussen även sedan den omslutits av sitt spröda chokladskal. Lindt & Sprüngli är välkända för sin uppfinningsrikedom och känsla för vad chokladälskare vill ha. Med populära ingredienser har tre delikata smaker tagits fram. ”Lait” med luftig mousse inlindad i finaste mjölkchokladskal, ”Noisette” med en mustig hasselnötssmak och ”Noir” med intensiv chokladsmak och ett mörkt chokladskal.