Hem Mat & Restaurang Mat för hela veckan på mindre än 2 timmar i köket

Mat för hela veckan på mindre än 2 timmar i köket

av Livets Goda

— I den här boken har vi valt att gynna ett mycket enkelt kök. Genom att förbereda kan du rationalisera köksarbetet och använda maximalt färska råvaror som du förbereder på söndagen och därigenom lätt kan laga till under den kommande veckan. På så sätt kan du bland annat äta sundare och undvika tillsatser och socker som ingår i färdigköpta rätter, säger Keda Black.

Batch Cooking, också känt som Prepping, är lösningen på en av våra mest tidsödande vardagssysslor, matlagningen – utan att ta bort det roliga och hälsosamma. Med kompletta inköpslistor och enkla steg-för-steg instruktioner kan man förbereda 5 rätter för den kommande veckan under en kort stunds kökstid på helgen. Det gör vardagen enklare, minskar matsvinnet och frigör tid för annat. Boken innehåller 5-dagars menyer för 13 veckor och med den kan man säkra hösten matsedel.

— För att underlätta för läsaren att preppa, hittar man i boken inköpslistorna för alla de olika recepten som vi presenterar. Därigenom kan man själv välja olika kombinationer och komponera sitt eget veckoschema, fortsätter Keda Black.

Keda Black har länge jobbat som matjournalist för olika tidningar bland andra Savours och Woman Magazine. Född i Zambia med en rad nationaliteter och kulturer i släkten för hon in influenser från många håll i sin matlagning. Hennes kokböcker är nytänkande och enkla att följa.

Boken utkommer den 14 augusti 2019.

RELATERAD LÄSNING